Leírás és Paraméterek
A természetes módon gluténmentes kölesmag pehely a reformkonyha méltán népszerű alapanyaga: müzlik, kásák, sütemények, pudingok, édes és sós töltelékek, vegafasírt, palacsinta és még sok egészséges finomság készíthető belőle.
Felhasználás: reggeli kásák készítéséhez rövid főzés ajánlott, de forró tejben/tejhelyettesítő italban, vízben főzés nélkül is könnyen duzzad. Lisztkeverékek gazdagítására, sütemények tésztájának lazítására, levesek sűrítésére, vegafasírt készítésére duzzadóképessége miatt ideális.
Összetevők: hántolt kölesmag pehely.
Átlagos tápérték 100g
Energia: 1308 kJ/313 kcal
Zsír: 5,6 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 66 g
-amelyből cukrok: 0 g
Rost: 8,5 g
Fehérje: 13 g
Só: <0,1 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év).
Tárolás: száraz, hűvös, idegen szagtól mentes helyen. Felbontást követően gondosan zárja vissza a csomagolást.
Eredet helye: EU.