Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

Benefitt gyümölcsteák valódi gyümölcsökből

Benefitt gyümölcsteákBenefitt gyümölcsteákkal édes élmény a teázás! Finom, egészséges és még ehető is a Benefitt tea!

Egy finom, forró, édes tea mindig jól esik, ha az ablakon jégvirágok nyílnak, hosszú volt a nap vagy egyszerűen csak szeretne kikapcsolódni néhány percre. A teázás minden évszakban kellemes tevékenység, amit egyedül vagy társaságban is nagyon jól lehet művelni. Nem kell más hozzá, csak a kedvenc bögrénk, egy filternyi, minőségi tea és egy kis forró víz.

Benefitt gyümölcsteák csomagolása a gyümölcsök legjavát rejtik magukban. A zacskókban szó szerint csak gyümölcsöket talál a tea rajongó, hiszen szárított formában kerülnek a csomagolásba. A szárított gyümölcsöket ennek köszönhetően el is lehet fogyasztani, akár a teás csészéből közvetlenül, így semmi nem megy kárba. A csészébe elegendő egy kanálnyi tea, amit néhány perc áztatás után kell leszűrni. 

A Benefitt gyümölcsteák gazdag teakeverékek, olyan finom összetevőkkel, mint a rózsaszirom, mazsola, hibiszkusz. A válogatott összetevők mind természetes alapanyagok, a teák nem tartalmaznak hozzáadott cukrot vagy bármilyen, más adalékot. Mivel gyümölcsről van szó, a tea önmagában is elég édes és ízes, így nem igényel további ízesítést. Ennek köszönhetően azok is fogyaszthatják, akik diétáznak, illetve ügyelnek az egészségükre. Természetesen édesíthetőek is, ha úgy kedveli valaki a teát.

A Benefitt gyümölcsteák a vadcseresznye, a narancs, az erdei gyümölcs vagy a csipkebogyó természetes ízeivel hódítanak, megbolondítva egy kis fahéjjal vagy hibiszkusszal. A természetes gyümölcstea nem tartalmaz koffeint, ezért gyermekeknek is adható, illetve egész nap nyugodtan lehet fogyasztani anélkül, hogy a pihenést megzavarná.

Benefitt gyümölcsteákból színes választékkal rendelkezünk. Nézzen be a webáruházunkba és válogasson a kétféle kiszerelésben kapható Benefitt gyümölcsteákból! A minőséget, a kedvező árakat és a finom ízeket garantáljuk. A rendeléssel kapcsolatban szívesen válaszolunk minden kérdésre, ha kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeink egyikén!