Leírás és Paraméterek
A búzafű lúgosító hatású, segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős.
Az emésztőrendszerben hatékonyan segít a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában. A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet.
A búzafű bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyökfogó, mely jelentősen lelassítja a sejtöregedést.
Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül.
A tavaszi fáradtság ellen is bevethető, fogyasztása kedvezően befolyásol számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát).
Javasolt fogyasztás: 1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.
Figyelmeztetés: Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.