Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

Dr. Imune Green Gold alga komplex 180 db

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)

A micro alga összetétele 100%-ban azonos a Wellstar Green Gold Imune komplex-el , kiegészítve D vitaminnal.

Cikkszám: 99.2
Várható szállítás: 2021. január 22.
Raktárkészlet 1: Átmeneti készlethiány
Mennyiségi kedvezmény
2 db felett
11.400 Ft / db

Leírás és Paraméterek

4 féle alga, és még D vitamin! Minden, ami a szervezetnek kell.

Spirulina a TÁPanyag pótlásét, Chlorella a szervezet tisztulásáét, Lithotamnium a kalcium pótlásért, és Haematococcos a természetes astaxantin pótlásét. Itt van külön astaxantin is.

És 5. összetevőként a napfényvitamin (D-vitamin), amely szinte minden szervezetünkben zajló biokémiai folymathoz szükséges.

Mivel a micro algák D-vitamint nem tartalmaznak, ezért ebbe a termékbe, a Dr.Imune alga keverékbe, hozzáadott D-vitamin került. Az ajánlott napi 6 kapszula bőven tartalmazza a szervezet számára szükséges D-vitamin mennyiséget.

A Dr.Imune Alga a korábbi Imune alga kapszula megújított változata, 4 alga helyett 5 fajta összetevőt tartalmaz. Az összetétele minden másban teljesen megegyezik a korábbi Imune alga kapszulával, a micro algák termesztett édesvízi alga fajok.

A Dr.Imune alga kíméletes eljárással készül, a hatóanyagok megóvására figyelve. Nem tartalmaz tartósítószereket, sem szinező anyagokat.

A Dr.Imune alga legfőbb tulajdonságai:

Kíméletes gyártási eljárás. (sem hő, sem vegyszeres kezelés nam roncsolja az alapanyagokat)

Adalékanyag mentes új imune alga. Nem tartalmaz tartósítószert, és színezőanyagot sem.

Értékes mikro algák egy kapszulában. Spirulina, chlorella, lithotamnium, haematococcus. A természet zöld tápanyagai hatékony keverékben.

A micro alga természet multivitaminja. Majdnem minden benne van, ami az emberi szervezetnek szükséges. (ami meg nincs, azt a keverékbe beletették. C-vitamint, és mega D-vitamint)

Ogyei szám: 23684/2020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!