Termékek Menü
0
Segíthetünk? 06 20 415 1961

Agy és memória, memóriaserkentő

Általában az emberek agyi kapacitásuknak csak töredékrészét használják ki - az emberiség régi vágya ezen az arányon javítani, úgy, hogy a szellemi képességen minél kevésbé rontsanak az életkor és egyéb, külső körülmények hatásai.

Mindenkivel előfordult már, hogy "leblokkolt az agya" - vagyis például vizsgahelyzetben hiába próbált felidézni valamilyen ismeretanyagot. Vannak, akiknek a tanulási - rögzítési - felidézési teljesítményük a hajnali órákban a legjobb, mások csak késő délelőtt lendülnek csúcsformába. Időskorban az agy kapacitása, a memória hatékonysága csökken, de ez sem általános: ismerünk nagyon idős embereket is, akik szellemi képességeikből semmit sem veszítettek hosszú életük alatt. A memóriánk élessége tehát függ a körülményektől, az életkortól, fizikai állapotunktól, szellemi frissességünktől, viszont jó tudni, hogy edzhető, befolyásolható.

A szellemi frissesség szempontjából fontos a megfelelő táplálkozás is, hiszen az elfogyasztott ételek minősége és tápanyagtartalma alapvetően befolyásolja a sejtek közötti információáramlásért felelős ingerület átvivő anyagok termelődését és szintjét. Érdemes odafigyelni, hogy szervezetünk semmiféle ásványban és vitaminban ne szenvedjen hiányt. A vitaminok (főként az A, a B, a C és az E) erősítik az idegrendszert és javítják a keringést; az ásványi anyagok és nyomelemek (magnézium, kalcium, vas, bór, stb..) vérképző hatásúak és fontos anyagcsere-folyamatokat irányítanak.
 
Rendezés:

A Kriella krill olaj öko-halászott, hidegen sajtolt (nem oldóanyagos kivonási eljárással készül), Norvégiában gyártott kiváló minőségű termék. A hidegen sajtolási eljárásnak köszönhetően minden értékes anyag eredeti formájában marad benne a krill olajban. 

 

 

11.600 Ft 9.350 Ft

Az asztaxantinnak erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van. Csökkenti a krónikus betegségekhez vezető gyulladások veszélyét.

6.990 Ft

szav.idő: 07.31. új gyártás szeptembertől kapható 10.900,- Ft

A Kriella krill olaj B-Active az omega 3 zsírsavakban bővelkedő krill olaj és asztaxantin mellett tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen B-vitaminok csoportjába tartozó B2, B4, B6, B7, B12 vitamint valamint folsavat.  A Kriella B-Active csökkentheti a koleszterinszintet.

10.900 Ft 5.500 Ft

A Kriella krill olaj öko-halászott, hidegen sajtolt (nem oldóanyagos kivonási eljárással készül), Norvégiában gyártott kiváló minőségű termék. A termék bliszterezett (hőformázott műanyag fólia, átnyomó  csomagolással) kerül forgalomba (nem ömlesztve) így a termék nem oxidálódik a levegő hatására a doboz ki-be zárásától.

11.600 Ft 9.400 Ft
A Coral Taurin segít a könnyebb emésztésben, erősíti az immunrendszert, élénkíti az agyat és a memóriát, jó hatással van a szív és érrendszerre.
4.990 Ft

A lecitin a szervezetünkben lévő sejtek sejthártyájának egyik alapvető eleme. A sejtek megújulásához és a sérült sejtek javításához szükséges építőelem.

4.990 Ft
A Coral Carnitine hatékonyan fokozza a zsírlerakodások hasadását és segít leküzdeni az idegi kimerültséget és a szívproblémákat, valamint hozzájárul a fizikai ellenálló képesség és a szellemi tevékenység javításához.
9.990 Ft
A ginkgo és biloba valamint galagonya tartalmu étrenkiegészítőt a fiatalság fájának is nevezik, hatékony szédülés, vérkeringési zavarok, memóriazavarok, szívritmuszavarok esetén.
4.700 Ft
A készítmény - a porított őrleményekkel szemben - a Ginkgo biloba értékes, hatóanyagokra standardizált kivonatát tartalmazza magas, tablettánként 120 mg-os mennyiségben.
2.080 Ft
A Panax ginseng elősegítheti a normális véráramlást. Kedvező hatása lehet mentális teljesítményünkre, memóriánkra fáradtság, kimerültség, stressz és koncentrálási nehézség esetén. 
2.030 Ft
Hatása többirányú: hozzájárul a normál fizikai és szellemi erőnlét és ellenálló képesség fenntartásához, támogatja a vérkeringést, a megfelelő vérnyomást és a vércukor értékek normál szinten tartását, szerepet játszhat az ízületek védelmében, a változó korban levő nők testi és lelki egyensúlyának megőrzésében.
1.590 Ft

Hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez és a normális koleszterinszint fenntartásához, a szív- és érrendszeri megbetegedések prevenciójához.


3.990 Ft
A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A Ginkgo Biloba mellett a készítmény 1000 mg szója lecitint tartalmaz.
1.990 Ft

A készítmény magas dózisban tartalmaz B-vitaminokat és kolint, ezáltal aktívan járul hozzá szervezetünk B-vitamin szükségletének fedezéséhez.

 

1.990 Ft

Citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van az akaratunktól független élettani funkciókra is, így például az emésztésre, vagy a bélmozgásra.

1.080 Ft

A BioCo MAGNE-citrát kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló formában tartalmazza a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normális izom- és idegrendszer működéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez szükséges magnéziumot.

2.190 Ft
A Maca, az indiánok évszázadok óta fogyasztott energiát adó, vitalizáló növénye, mely hitük szerint felfrissíti, életerővel tölti fel a szervezetet. A Maca extraktum a perui vörös zsázsa gumójának értékes kivonatából készül.
1.520 Ft

A megfelelő vérképzéshez. A cékla elsősorban vörös festékanyaga és gazdag vastartalma révén vált a reformétkezés egyik fontos összetevőjévé. A kapszulánkban felhasznált értékes kivonata tízszeres töménységű. 

1.020 Ft

A fizikai- és szellemi erőnlétért. Az életgyökérként, erőgyökérként is ismert Ginsenget Távol-Keleten több mint 2000 éve alkalmazzák a fizikai és szellemi erőnlét fokozására.

950 Ft

A pihentető alvásért. A Komlót ősidők óta használják feszültség csökkentésére, emésztésserkentésre, ételek-italok ízesítésre, tartósítására. A sör jellemző kesernyés ízét szintén a komlótoboz adja. 

850 Ft