Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

Folyékony oxigén csepp - 50 ml

7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá! 
Cikkszám: 5999887687006
Az ország egész területén ingyenes kiszállítás 25.000 Ft fölött.
 

Leírás és Paraméterek

A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá! A nem elegendő mennyiségű oxigén kevés biológiai energiát jelent, ami az enyhe fáradtságérzettől, az életet fenyegető betegségig, bármilyen módon megjelenhet. Az elégtelen oxigén-ellátás és a betegség közötti összefüggés szilárdan megalapozott tény. Dr. Spencer Way, M.D.Az amerikai Orvos-társaság folyóirata (JAMA) Oxigén: Minden élet alapja.

 • Stabilizált Oxigén (O4)
 • PH semleges (7,4)
 • Külső, belső használatra egyaránt

Folyik az oxigén?

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986-ban. Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és négy oxigén- atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén molekula (O4 ). Az eredmény egy oxigénben gazdag oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött (oxidáló-redukáló potenciál / ORP). A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni, maximum 20 ppm. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 20 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

Hogyan alkalmazható a stabilizált oxigén?

Külsőleg-belsőleg egyaránt használható. Fogyaszthatjuk egészségünk megőrzése, és betegségek kialakulásának megelőzése céljából. A zsebünkben, vagy a táskánkban készenlétben tartott stabilizált folyékony oxigén, szükség esetén nagyon gyors segítséget jelenthet.

Mikor használható külsőleg az O4?

Égési, vágási, karmolási sebre, fekélyre, műtét után sebre hámosítónak szórófejjel permetezve. Allergia esetén az orrjáratok öblítésére. Ínybetegség esetén 25-30 csepp a szájba. Minden fajta bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára, cukorbetegség miatti sebek kezelésére, stb. Használható, szem és fülcseppnek, illetve orrspraynak is. Időskori látásromlás esetén szembe cseppentve 3 x 1 csepp, és emellett 3 x 10 csepp naponta vízzel elfogyasztva.

Mikor használható belsőleg az oxigén csepp?

Fejfájás és migrénes panaszok, csökkent energiaszint, asztma, COPD, szív- és érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok esetén. Orrmelléküreg gyulladás, csökkent agyi funkciók esetén. Használhatjuk fertőző betegségek, szülés, műtétek és sérülések után a felépüléshez, és cukorbetegség esetén. Ezenkívül anyagcsere zavarok, hörgőgyulladás, rossz emésztés, alvászavarok, pánikbetegség, depresszió, látásromlás, feledékenység, kézzsibbadás, lábzsibbadás, kézreszketés, agyi bénulással járó panaszok esetén, és a rák kiegészítő terápiájaként. Erős és folyamatos stressz hatás esetén.

Hogyan fogyasztható a stabil oxigén?

Kizárólag csak vízzel, de hígítás nélkül is fogyasztható! A leghatékonyabb fogyasztás módja, hogy étkezés előtt fél órával meg kell meginni 2,5 dl vizet, de egy evőkanálnyi mennyiséget benne kell hagyni a pohárba. Majd ebbe az egy evőkanálnyi mennyiségbe kell belecseppenteni a megfelelő csepp mennyiségét és ezt kell meginni, de nem kell azonnal lenyelni, hanem 1-2 percig a szájban kell tartani, öblögetni, gargalizálni, majd ezután kell lenyelni. Szerves anyaghoz nem adagolható, mert azt oxidálja. Mindig üres gyomorral igyuk, étkezés előtt fél órával.

Oxigéncsepp adagolása

 • Egészség megőrzéséhez: 3×10 csepp naponta
 • Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta
 • Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta
 • Szembe cseppentve: 3×1 csepp naponta

Önnek ajánljuk, ha

 • Szennyezett levegőjű, gyakran szmogos, oxigénhiányos környezetben él vagy betegség folytán válik szükségessé a véroxigén szint növelése.
 • Hatékony immunvédelmet keres.
 • Sportoló, aki a teljesítményét növelné.
 • Ha a kellemes közérzet és a koncentrációs képesség fokozását szeretné elérni.
 • Ha a következőktől szenved: asztma, cukorbetegség, magas vérnyomás, COVID szövődmények.

A Dr. Oxygen stabilizált oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital.

Az oxigénnek többféle előfordulási formája van a természetben. A levegőben található a kétatomos oxigénmolekula (O2 ), és a légkörben található ózon (O3 ). A tetraoxigént (O4 ) még szakmai körökben is alig ismerik, hiszen a tudományos világ is csak 2006-ban fedte fel ennek a kémiai formának a létezését. A stabil oxigénnek víz a hordozó anyaga, ezért használjuk a stabilizált „folyékony” oxigén nevet.

Két tényező teszi kiemelkedővé a stabil oxigént, az O4 -et, ami a speciális gyártástechnológiának (csúcstechnológiának) az eredménye.

 1. Az oxigén a nyálkahártyán keresztül felszívódik, hozzáférhető testünk számára, és a bőrön is kiválóan szívódik fel, és jelen van kémiai reakció nélkül.

 2. A stabil oxigén pH értéke (7,4) teljesen biztonságos, enyhén lúgos tartományban van.

A stabilizált oxigén általában 10%-os koncentrációban kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy 1 000 000 víz molekulára 100 000 (ppm) négyatomos oxigén molekula jut.

A gyártási alapanyag a víz és nátrium-klorid (só). A vízhez hozzáadott nátrium-klorid növeli a víz elektromos vezetőképességét és segíti a gyártási folyamatot, mely leválasztja a vízmolekuláról az oxigént, és stabilizálja az oxigént a vízben. A gyártási folyamat alapanyaga tehát a kórházak által is használt sóoldat. Tudhatjuk még azt is, hogy a sóoldat egy elektrolízises folyamaton megy keresztül, majd ezt követően kiszűrik az oldatból a nátrium-kloridot.

Alkalmazás:

Egészség megőrzéséhez: 3×10 csepp naponta

Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta

Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta

Szembe cseppentve: 3×1 csepp napontaFolyékony oxigén csepp - 50 ml

Megnevezés

/ 1 ml

/ 50 ml

/ DV%

Klorid

16,8 mg

841 mg

***

Nátrium

1,2 mg

60 mg

0,06%

Króm

0,02 mcg

1 mcg

0,02%

Jód

0,02 mcg

1 mcg

0,01%

Figyelmeztetés:

NYILATKOZAT A közölt információ pusztán tájékoztatási, és felhasználási célokat szolgál. A Stabilizált Oxigént 1990 óta különböző egyetemeken és nagy becsben álló laboratóriumokban tesztelték világszerte. Nincs még egy olyan, aktivált oxigént tartalmazó stabil oxigénnel dúsított víz, amely ennyi vizsgálaton és kiértékelésen ment volna keresztül. A kutatások megállapították, hogy az semmilyen mértékben nem mérgező, és táplálékként (vízként) való használata teljesen biztonságos.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.