GAL Jód-komplex: egy csepp egészség!

GAL Jód-komplexGAL Jód-komplexet általános jódpótlásra javasoljuk! A kiegyensúlyozott egészségi állapotot minőségi étrend-kiegészítőkkel fent tudja tartani!

A jód olyan természetes forrásból is beszerezhető nyomelem, ami nélkül az emberi szervezet nem tud kielégítően funkcionálni. A jód szerepe fontos többek között a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, az idegrendszert támogatja, a gyermekek növekedésének segítésében is szerepe van és a bőr egészségéhez is hozzájárul. A jódhiány tüneteit és a hiány okát meg tudja szüntetni olyan, hatékony étrend-kiegészítő rendszeres szedésével, mint amilyen a GAL Jód-komplex.

GAL Jód-komplex más, mint a hagyományos jódpótlásra gyártott készítmények. A GAL Jód-komplex különlegessége abból fakad, hogy ez a termék egy teljes spektrumú jódkészítmény. Ez nem olyan rejtélyes dolog, ha közelebbről is megismeri, hogy mit jelent. A teljes spektrumú jódkészítmény a kétféle jódból csak az egyiket tartalmazza, viszont mindkettővel el tudja látni a szervezetet! A GAL Jód-komplexben nincsen elemi jód, de a lenyelést követően az étrend-kiegészítőben található jodid, illetve a készítmény a gyomorsavval kapcsolatba lépve képes felszabadítani a másik jód típust is, az elemi jódot, így nem kell annak a kellemetlen ízével szembesülnie a fogyasztónak.

GAL Jód-komplexből elegendő csupán egyetlen csepp naponta ahhoz, hogy fedezni tudja egy felnőtt ember jód igényét. Válassza a jódpótlás hatékony módját, előzze meg a jódhiányból fakadó, akár végleges következményeket és óvja az egészségét!

A jó közérzetet az erős immunrendszer is befolyásolja. Érezze jól magát és szabaduljon meg a hiánybetegségek kellemetlen tüneteitől! Ebben segítenek a minőségi étrend-kiegészítők is! A GAL Jód-komplex mellett még számos, más terméket is forgalmazunk a webáruházunkban, amik az egészséget hatékonyan képesek támogatni.

Forduljon bizalommal a munkatársainkhoz, ha segítségre van szüksége és rendeljen tőlünk online! Bármelyik elérhetőségünkön kapcsolatba tud velünk lépni és érdeklődni a részletekről!