Termékek Menü

GAL K2 + D3 Vitamin cseppek akár forte változatban is!

GAL K2 + D3 Vitamin cseppek Kutatások bizonyították, hogy a nyugati társadalom K-vitamin-hiányban szenved, és ennek értéke folyamatosan romlik az 1950-es évek óta, amit a táplálkozás folyamatos változása idéz elő. Pedig rendkívül fontos, hiszen a csontsűrűségre, valamint a szív- és érrendszerre is pozitív hatást gyakorol. Ezeknek a hatásoknak a kiteljesedéséhez azonban szükség van D vitaminra is, ami a téli időszakban csak nehezen képződik az emberi szervezetben, hiszen folyamatosan borult az ég, és amikor mégsem, akkor jönnek csak az igazán hideg napok, amikor nem a napozás az ember első gondolata. A GAL K2 + D3 Vitamin cseppek erre a problémára nyújtanak megoldást.

A GAL K2 + D3 Vitamin cseppekben található K2 vitamin egyrészt fontos szerepet játszik a csontsűrűség egészséges szinten tartásában, másrészt a napi bevitelének növelésével az érelmeszesedés nem csupán megakadályozható, de vissza is fordítható, mivel megakadályozza a kalcium lerakódását az artériák falán. A csontritkulásos betegek artériáiban kalciumlerakódás alakul ki, ami akadályozza a vér áramlását. Az ezzel egy időben a csontokban tapasztalt kalciumhiány –kialakulásáért a K2 vitamin hiánya a felelős, mivel jelentősen csökkenti az érelmeszesedés jelenleg ismert leghatásosabb gátlószere, az MGP nevű fehérje mennyiségét és hatását.

A D3 vitamin (ami valójában nem vitamin, hanem hormon) a kalcium-, a foszfát- és a citromsav-anyagcserét szabályozza, és a bőrben keletkezik UV sugárzás hatására. Javítja a kalcium felhasználását, és elősegíti a csont felépítését, mivel közvetlenül hat a csontépítő és -bontó sejtekre, azok érésére és aktivitására, de emellett az izomműködésre és az immunrendszerre is hatással van. A D vitamin hiánya negatív kalciumegyensúlyhoz, csontvesztéshez, a csonttörések fokozott kockázatához és az immunrendszer gyengüléséhez vezet. A GAL K2 + D3 Vitamin cseppekben viszont megtalálható, és a K2 vitaminnal együtt sokat tesz a csontok és az érrendszer egészségéért!

Amennyiben úgy érzi, hogy szüksége lenne a GAL K2 + D3 Vitamin cseppekre, vásárolja meg webáruházunkból egyszerűen, néhány kattintással! A termék forte változatban, azaz magasabb hatóanyag-tartalommal is elérhető! Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!