Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

Grapoila

Bemutatkozás a gyártótól:

Az olajokat tartósítószerek és adalékanyagok hozzáadása nélkül készítjük hidegsajtolással, környezetbarát technológiával. A hidegsajtolás során csak mechanikus eljárást használunk az olajok kinyerésére, így a mag értékes beltartalma nem károsul, nem bomlanak le a telítetlen zsírsavak és a vitaminok, hanem egészségünket erősítik, vagy bőrünket táplálják.

Ma már 18 féle magból préselünk olajat és állítunk elő maglisztet. Technológiánknak köszönhetően nem használunk vegyszereket a gyártás folyamán. A natúr, kiszárított magokból préselünk, így teljesen megőrizzük a magok eredeti komponenseit. A beérkező alapanyagot megvizsgáljuk, laboratóriumi elemzéseknek vetjük alá, az eredmények felhasználásával állapítjuk meg a tisztaságot, a várható kihozatalt és a minőséget.

A növényi olajok nagy mennyiségben tartalmaznak esszenciális zsírsavakat (mint az Omega-3, Omega-6 és Omega-9 zsírsavak), melyeket testünk nem képes előállítani, ugyanakkor elengedhetetlenül szükségesek szervezetünk egészséges működéséhez. Termékeink további, az emberi szervezet számára jelentős hatóanyagai a vitaminok. Ezek közül talán a legfontosabb az E-vitamin. A zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K, F) közül ez az, amely minden olajunkban megtalálható, némelyikben rendkívül kiemelkedő mennyiségben.

Rendezés: