Termékek Menü
0
Kriella Immunup immunerősítő 60 db Katt rá a felnagyításhoz

Kriella Immunup immunerősítő 60 db

Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)

A Kriella megalkotta a leghatékonyabb anyagok kombinációját az immunrendszer erősítésére, a mindennapi fáradság csökkentésére, a légutak védelmére. 

Cikkszám: 1.5
Várható szállítás: 2018. február 23.
Márka:

Leírás és Paraméterek

A Kriella Immunup tartalmaz négy fontos ásványi anyagot - ezek a cink, réz, szelén és a vas. Karbantartja az immunrendszert, a látást, erősíti a fogakat és a csontokat, a hajat, a körmöket és a bőrt, valamint a kognitív, pszichológiai és reproduktív szervek egységét.

A Kriella Immunup hat féle vitamint tartalamaz - természetes C-vitamint amit az acerola gyümölcsből vonnak ki, D3-vitamint, A-vitamint B6-, B9- (folsav) és B12- vitamint. Ezek a vitaminok kis mennyiségben is hatékonyan segítik az immunrendszer három legfontosabb védelmi szintjét: a bőr és a nyálkahártya védelmét, a sejtek immunrendszerét, valamint a sejtekben az antianyagok termelését.

A Kriella Immunup-ban megtalálható a hét leghatékonyabb és legerősebb növény kivonata - echinacea, fokhagyma, rozmaring, kurkuma, gyömbér, hársfavirág, és acerola. Ezek a nővények bőségesen el vannak látva tápláló mikroanyagokkal, és egész évben könnyen beszerezhetőek. Ennek ellenére, az 50 év feletti európai lakosság 35%-nak a szervezetéből egy vagy néhány nyomelem.

Immunspecifikus összetétel: a Kriella Immunup összetételében olyan tápanyagok vannak, melyek tudományos kutatások eredményeivel lettek bizonyítva, hogy közvetlenül kapcsolatban vannak az immunrendszer egészséges működésével. A piacon található hasonló termékek sokszor teljesen felesleges anyagokat is tartalmaznak.

Az anyagok optimális mennyisége: A termékben lévő anyagok mennyisége elég ahhoz, hogy pótoljuk a szervezetünkben rendszeresen fellépő tápanyaghiányt, ugyanakkor ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy fenntartsuk szervezetünkben fennálló egyensúlyt és ne nyomjuk el szervezetünk természetes immunrendszerét. Hasonló immunnövelő termékek sokszor olyan tápanyagokat is tartalmaznak, amelyekben nem szenved hiányt a szervezetünk, vagy a hatóanyagok túlnyomó mennyisége felesleges megterhelést ró szervezetünkre.

A termék természetes C-vitamint tartalmaz, amit acerolából van kivonva. Nem titok, hogy gyakran a vitamin komplexumokban található C-vitamin nem természetes eredetű, hanem szintetikus származású.

Jelentős mennyiségű D3-vitamint tartalmaz. Ellentétben a piacon található sok más termékkel, ahol a D3-vitamin csak a megnevezésben vagy csekély mértékben van jelen az összetételben, a Kriella Immunup komoly szakemberek tanácsára alapos vizsgálatokon ment keresztül, és ezek eredményei alapján lett adagolva a termékbe a szükséges D3-vitamin mennyisége.

Komplex növényi kivonat. A termék létrehozásakor figyelembe lett véve az a jól ismert tény, hogy a táplálékokban található tápanyagok nem elkülönítve, hanem komplex formában vannak jelen. Ennek alapján a Kriella Immunup a 7 legerősebb immun- aktív növény komplex kivonatát tartalmazza.

Nem tartalmaz: mesterséges színezéket, laktózt, glutént, tartósítószereket, sót, élesztőt. Vegetariánusok is fogyaszthatják.

Felhasználási javaslat: napi 2 kapszula bő folyadékkal

Összetétel:

C vitaminok 200 mg
B6 vitamin 2 mg
folsav (B9) 400 µg
B12 vitamin 5 µg
A vitamin 960 µg
D3 vitamin 10 µg
cink 12 µg
vas 1200 µg
szelén 66 µg
Növényi kivonatok
echinacea virág kivonat 160 mg
fokhagyma kivonat 10 mg
rozmaring kivonat 10 mg
kurkuma kivonat 10 mg
gyömbér gyökér kivonat 10 mg
acerola cseresznye kivonat 10 mg
hársfavirág kivonat 10 mg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő