Leírás és Paraméterek
A krill norvég szó, magyarul bálnaeledelt jelent.
A krillek apró rákok, főképpen az Antarktisz jeges, kristálytiszta vizeiben élnek. Hatalmas rajaik az élelemlánc alapját képviselő fitoplanktonokkal táplálkoznak. Ez biztosítja, hogy a krillek élelme nem tartalmaz semmilyen, emberi beavatkozásból származó környezetszennyező anyagot.
Az Omega-3 zsírsav szervezetünk számára nélkülözhetetlen anyag a szervezet nem tudja előállítani, így mindenképpen ajánlatos pótolni. Az agy szárazanyagtartalmának egyik alkotóeleme. Tehát, a krill olaj az egyik leghatékonyabb Omega-3 bázis. A krill olajban lévő asztaxantin alapú antioxidánsok, A- és E-vitaminok, flavonoidok rendkívül előnyösek szervezetünk számára.
A Krill-olaj antioxidativ hatásai:
Az Omega-3 zsírsavak és az antioxidánsok együtt beépülnek a másodpercenként keletkező 10millió új sejt sejtmembránjába, fokozva annak stabilitását, visszaverve a szabadgyökök támadásait – az idő előtti sejthalált megelőzve, és a sejtmagba kódolt átörökítő információk torzulását. A krill olajjal stabil, hatékony sejtmembránok jönnek létre, ez nagyon fontos, hiszen a sejtműködés mindennek alapja!
A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, melyek stabilizálódásához egy másik elektron szükséges. Ezt a elektront a szervezetünk bármely ép sejtjéből képes elvonzani, felvenni, ha valami meg nem állítja.
Nézzük miben segíthet a Kriella krill olaj:
vérzsírok normalizálásában
vércukorszint csökkentésben
szív- és érrendszeri betegségekben, védi az ereket, érszükületes betegeknél jó eredménnyel alkalmazzák
gátolja a vérlemezkék összecsapzódását
ízületi gyulladásokban
mindenféle bőrbetegségben
daganatos betegségek megelőzésében
prosztata bántalmakban
meddőségben
spermium minőségi és mennyiségi javításában
autoimmun betegségekben
májműködés javításában
gyomor- és bélbetegségekben
látásjavításban
memória, koncentrálás javításában
öregedési folyamatok lassításában
bőr szépségének megőrzésében
UV sugárzás elleni védelemben
hormonális egyensúly fenntartásában
gátolja a felesleges zsírlerakódást
segít a depresszió leküzdésében
megelőzik, mérséklik a gyulladásos folyamatokat
környezeti ártalmak kivédésében (napsugárzás, dohányzás, stressz, gyógyszerek, krónikus megbetegedések, melyeket általában szabadgyök-képzés kísér)
Nézzék meg az eddigi terméktapasztalatokat a leírás melletti "fülön", melyek a gyártó honlapjáról lettek átvéve.
Külön kiemelendő a krill olaj koleszterincsökkentő hatása. A koleszterin akkor hat károsan az erekre, ha oxidálódik. Mivel a koleszterin potenciális szabadgyök-csali, meg kell akadályozni, hogy oxidálódjon.
A krill olaj Omega-3 zsírsava olyan, degeneratív betegségek ellensége, mint a reuma, arthritis, neurodermitis, allergiák, orbus Crohn, pikkelysömör, rák, sklerosis multiplex és egyéb autoimmun betegségek.
Szervezetünk Omega-6 Omega-3 zsírsav aránya nagyon fontos! Sportolók, akik rengeteg fehérjét fogyasztanak, a krill olaj segítségével elérhetik a legoptimálisabb arányt.
A Krill olaj összetevői:
Omega-3 zsírsav (DHA és EPA)
Ugyanaz, amely megtalálható a hidegvízi halakban: lazac, makréla, hering és szardínia. A szervezet nem tudja előállítani, ezért szükség van az Omega-3 zsírsavak rendszeres bevitelére. Az Omega-3 előnyei közé tartoznak a kockázat csökkentése és a kezelések eredményességének fokozása, mind az érrendszeri betegségek, mind az ízületi gyulladások tekintetében. További előnyök jobb agyi és központi idegrendszeri fejlődés, tökéletesebb kognitív funkciók, valamint egészségesebb bőr.
Foszfolipidek
A Krill olajban az Omega-3 foszfolipid formában vagy speciális zsírmolekulaként található, mely lehetővé teszi a szervezetnek a jobb felszívódását és hasznosítást, szemben a hal olajjal, ahol az Omega-3 trigliceridhez kötve található, mely kevésbé képes az emberi szervezetben a felszívódásra.
Asztaxantin
Az egyik legerősebb antioxidáns. Ez egy piros pigmens amely néhány tengeri élőlényben található, beleértve a homárt, lazacot, a garnélákat és a rákokat. A Krill ehhez a táplálékul használt fitoplanktontól (alga) jut hozzá. Az Asztaxantin adja a Krill olaj piros színét és teszi lehetővé a hosszú eltarthatóságát, megtartva előnyős tulajdonságát. 400x hatékonyabb, mint az E-vitamin és 25x, mint a karotin. Az antioxidánsok, mint az Asztaxantin lelassítják és megszüntetik az oxidációs folyamatokat a szervezetben. Ráadásul semlegesítik a DNS-károsító szabadgyököket.
Adagolás
Naponta 2x1 kapszula.
Mentes: mesterséges színezékek, tartósítók, élesztő, glutén, keményítő és laktóz. Hozzáadott sót és cukrot nem tartalmaz.
Figyelem!
Terhesség, szoptatás, gyógyszerszedés, legfőképpen a rákfélék vagy haltermékek iránti allergia vagy egészségügyi állapot esetén szedése előtt kérje ki orvosa tanácsát. A Krill elvétve tartalmazhat tengeri élőlény fehérjét.
Vegetariánusok is fogyaszthatják.
Származási hely: Norvégia