Termékek Menü

Lyl Immunup immunerősítő 60 db

Ár:
4.600 Ft (3.622 Ft + ÁFA)

Az Immunup a leghatékonyabb anyagok kombinációja az immunrendszer erősítésére, a mindennapi fáradság csökkentésére, a légutak védelmére. 

Cikkszám: 1.5
Várható szállítás: 2021. január 19.
Raktárkészlet 1: 27 db raktáron
Mennyiségi kedvezmény
3 db felett
4.300 Ft / db
Márka:

Leírás és Paraméterek

A Lyl Immunup tartalmaz négy fontos ásványi anyagot - ezek a cink, réz, szelén és a vas. Karbantartja az immunrendszert, a látást, erősíti a fogakat és a csontokat, a hajat, a körmöket és a bőrt, valamint a kognitív, pszichológiai és reproduktív szervek egységét.

A Lyl Immunup hat féle vitamint tartalamaz - természetes C-vitamint, D3-vitamint, A-vitamint B6- és B9- (folsav) vitamint. Ezek a vitaminok kis mennyiségben is hatékonyan segítik az immunrendszer három legfontosabb védelmi szintjét: a bőr és a nyálkahártya védelmét, a sejtek immunrendszerét, valamint a sejtekben az antianyagok termelését.

A Lyl Immunup-ban megtalálható a hét leghatékonyabb és legerősebb növény kivonata - echinacea, bioflavonid komplex citrusfélékből, bodzabogyó kivonat, rozmaring levél kivonat, fekete berkenye bogyó kivonat, hársfavirág, és citromfű kivonat. Ezek a nővények bőségesen el vannak látva tápláló mikroanyagokkal, és egész évben könnyen beszerezhetőek. 

Immunspecifikus összetétel: a Lyl Immunup összetételében olyan tápanyagok vannak, melyek tudományos kutatások eredményeivel lettek bizonyítva, hogy közvetlenül kapcsolatban vannak az immunrendszer egészséges működésével. A piacon található hasonló termékek sokszor teljesen felesleges anyagokat is tartalmaznak.

Az anyagok optimális mennyisége: A termékben lévő anyagok mennyisége elég ahhoz, hogy pótoljuk a szervezetünkben rendszeresen fellépő tápanyaghiányt, ugyanakkor ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy fenntartsuk szervezetünkben fennálló egyensúlyt és ne nyomjuk el szervezetünk természetes immunrendszerét. Hasonló immunnövelő termékek sokszor olyan tápanyagokat is tartalmaznak, amelyekben nem szenved hiányt a szervezetünk, vagy a hatóanyagok túlnyomó mennyisége felesleges megterhelést ró szervezetünkre.

A termék természetes C-vitamint tartalmaz, ami citrusfélékből van kivonva. Nem titok, hogy gyakran a vitamin komplexumokban található C-vitamin nem természetes eredetű, hanem szintetikus származású.

Jelentős mennyiségű D3-vitamint tartalmaz. Ellentétben a piacon található sok más termékkel, ahol a D3-vitamin csak a megnevezésben vagy csekély mértékben van jelen az összetételben, a Lyl Immunup komoly szakemberek tanácsára alapos vizsgálatokon ment keresztül, és ezek eredményei alapján lett adagolva a termékbe a szükséges D3-vitamin mennyisége.

Komplex növényi kivonat. A termék létrehozásakor figyelembe lett véve az a jól ismert tény, hogy a táplálékokban található tápanyagok nem elkülönítve, hanem komplex formában vannak jelen. Ennek alapján a Lyl Immunup a 7 legerősebb immun- aktív növény komplex kivonatát tartalmazza.

Nem tartalmaz: mesterséges színezéket, laktózt, glutént, tartósítószereket, sót, élesztőt. Vegetariánusok is fogyaszthatják.

Felhasználási javaslat: napi 2 kapszula bő folyadékkal

Összetétel:

2 kapszula
C vitaminok 120 mg
Vas-aminosav kelát 16,8 mg
Cink-aminosav kelát 12 mg
Réz-aminosav kelát 1200 µg
B6 vitamin 1 mg
folsav (B9) 200 µg
A vitamin 960 µg
D3 vitamin 10 µg
szelén 66 µg
Növényi kivonatok
echinacea virág kivonat 160 mg
Bioflavonid komplex citrusfélékből 80 mg
rozmaring levél kivonat 30 mg
fekete berkenye bogyó kivonat 30 mg
citromfű kivonat 20 mg
hársfavirág kivonat 40 mg
bodzabogyó kivonat 30 mg

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 04.
Köszönöm, nagyon örülök, hogy újból beszerezhetővé vált. A leukémia egyik fajtáját diagnosztizálták, őssejt beültetésem is volt. A patikusunk ajánlotta, de már nem kapható ott. 2017 óta szedem kúraszerűen, és jelenleg köszönöm jól vagyok.