Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Marnys

Marnys

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK A TÖKÉLETES MINŐSÉGÉRT!

A spanyol székhelyű MARTÍNEZ NIETO, S.A. 1968-as alapítása óta elkötelezett híve a természetes minőségnek, így célja a természetes- és biotermékek minél szélesebb körben történő gyártásának és forgalmazásának támogatása.

A MARNYS® elkötelezett híve a természetes alapanyagú termékeknek, hisz azok hatékonyságában a szintetikus termékekkel szemben. A természetes összetevők melletti elkötelezett kitartás az egyik legnagyobb érték, amely megkülönbözteti a MARNYS® -t az étrend-kiegészítők piacán a szintetikus elemeket is felhasználó piaci szereplőtől.

A MARNYS® termékek előállításánál a gyártó nem használ sem besugárzott összetevőket, sem ionizált sugárzással kezelt összetevőket, azaz olyan gyártási módszert, amely során ionos sugárzás szintjét alkalmazzák a termék károsodásának és a potenciális kórokozók kialakulásának megelőzésére.

A GMO-összetevők ügynevezett genetikailag módosított összetevők. Mivel ez nem természetes gyártási módszer, a gyártó tartózkodik a GMO-összetevők mindennemű használatától is.

A spanyol gyártó továbbá elkötelezett híve a környezet védelmének, ezért részt vállal a Fenntartható Fejlődés Programban a hulladék és annak kibocsátásának csökkentése érdekében, a víz és az energia megőrzésében, az anyagok széles körének újrahasznosításával, valamint a helyi, nemzeti és globális megőrzési erőfeszítésekben való részvállalással.

A spanyol gyártócég mindent megtesz annak érdekében, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak is.

         

Innovatív gyártási technológiájának is köszönhetően, a MARNYS készítmények jelenleg már több, mint 60 országban kerülnek forgalmazásra és 2017 óta elérhetőek Magyarországon is.

Rendezés: