Termékek Menü

Myo inozitol komplex a kiegyensúlyozott hormonháztartásért!

myo inozitol komplexmyo inozitol komplex egy olyan WTN termék, aminek a szedése jótékony hatással van az inzulinrezisztencia tüneteire. A cukorbetegség vagyis az inzulinrezisztencia mára a népbetegségek sorát gyarapítja. A mozgásszegény, egészségtelen hétköznapokat élők között egyre többen esnek áldozatául ennek, a veszélyes következményekkel is járó betegségnek.

Hogyan segíthet egy cukorbetegnek a WTN terméke, a myo inozitol komplex? A myo inozitol komplex egyedülálló összetevőkből álló étrend kiegészítő készítmény, aminek a fő alkotó eleme maga a myo inozitol. Az inozitol egy olyan pszeudovitamin, ami gabonában, citrusokban is megtalálható és aminek fontos szerepe van az emberi szervezet normál működésének fenntartásában. Többek között a hormonháztartás egyensúlyának támogatását és a cukorbetegség leküzdését is el lehet érni a rendszeres pótlásával. 

A myo inozitol komplex rendszeres szedése a cukorbetegségen kívül még egy sor, a hormonháztartás rendellenes működésével kapcsolatos, nőgyógyászati problémán is segít, mint a PCO, endometriózis vagy a termékenységi problémák. Ha rendben van a hormonháztartás működése, azzal egy sor betegség kialakulását meg lehet előzni és a meglévőket pedig kezelni. Válasszon természetes összetevőkből álló étrend kiegészítőket és támogassa a szervezetét és egészségét a természet erejével!

myo inozitol komplex mellett a Q10 ultra kapszula is azok közé a WTN termékek közé tartozik, amivel megerősítheti egészségét. A Q10 nem csupán a szép bőr előfeltétele, nem csak a ráncok kialakulását lehet késleltetni a pótlásával, hanem bizonyos egészségügyi problémák ellen védekezni, mint szív-és érrendszeri betegségek, máj betegségek és a cukorbetegség ellen. Töltse fel szervezete Q10 szintjét kiváló minőségű, jól hasznosítható Q10 ultra kapszulával!

myo inozitol komplex és a Q10 készítmény is megvásárolható a webáruházunkban. Egészséget támogató készítmények forgalmazásával foglalkozó webshopunkban megtalálja azokat a termékeket, amiket kedvező áron rendelhet meg.