Barion Pixel

Olimp Labs Fokhagyma extrakt kapszula 30db

2.190 Ft
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
23%
Az akció időtartama: 2022. 10. 01. -
A fokhagyma baktériumölő hatással rendelkezik, értágítóhatású, csökkentheti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást.
Cikkszám: 93.14
Várható szállítás: 2022. december 02.
Raktárkészlet 1: Rendelhető (kiszállítás 1-3 nap)
Márka:
Az ország egész területén ingyenes kiszállítás 25.000 Ft fölött.
 
Az ország egész területén ingyenes kiszállítás akár 20.000 Ft-tól.
Házhozszállításban partnerünk:

 

További átvételi lehetőségeink:

 

 

 

Leírás és Paraméterek

A fokhagyma több, mint 100 kéntartalmú vegyületet tartalmaz. Hatóanyagai közül a legfontosabb azallicin nevű kéntartalmú vegyület, amely jelentős baktériumölő hatással rendelkezik, értágítóhatású, csökkentheti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítja a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítja a szív ereit, gátolja az erek meszesedését.

Az allicin adaptogén hatóanyag, ami azt jelenti, hogy fokozhatja minden olyan gyógyszer és gyógynövény hatását, amelyeknek hasonló a feladata. Az allicin, illetve egy lebomlási terméke atüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkentheti a kínzó, száraz köhögési ingert.

Az allicin eredményes vegyület krónikus bélrenyheségben, gyulladásos-reumában, szenvedők részére. A kéntartalmú allicin a bélférgek ellen és a belek fertőtlenítésére alkalmas. Az allicin erősítheti az immunrendszert és fontos hatóanyag meghűlés, influenza esetén.

A legerősebb fokhagymakivonat a piacon, az allicin tiszta forrása.

A legmagasabb minőségű koncentrált, szagtalan fokhagyma kivonat, ami kapszulánként 200 mg koncentrátumot tartalmaz és 4000 mcg extra dózisú allicin-t, ami a fokhagyma fő hatóanyaga. A fokhagyma (Allium sativum) kapszuánk, amely igazoltan rendelkezik a legfontosabb bioaktív fokhagyma összetevőkkel, különösen az allicinnal, kivételesen fontos szervezetünk számára. A fokhagyma kén-összetételei (az allicint is beleértve) nagyon erős antioxidánsok.

A szabadgyökök által okozott kár szintjét 60 %- al csökkenthetik. A szerkezetük közel áll a zsírsavéhoz (ALA) és taurinhoz és ennek eredményeképpen aktiválják a legerősebb anabolikus hormont- inzulin- megkönnyítve a glükóz, aminosavak és kreatin penetrációját az izomsejtekben. Regenerálják az inzulinkötést a citomembránokban, amely maga az izomszövetek megnövekedett fejlődésére való fogékonyságát eredményezi, valamint csökkenthetik a zsírszövetek fejlesztésére való hajlamosságot. Ezek megmutatják néhány termogén azonos tevékenységét és megkönnyítik a felhalmozott zsír csökkentését.

A fokhagymában található kéntartalmú vegyületek, főként az allicin csökkenthetik a koleszterin, a trigliceridek és a vérnyomás szintjét, akadályozzák a vérlemezkék tapadását és megelőzhetik a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Az összetevő, amely legnagyobb mértékben felelős ezekért a megelőző és gyógyászati tulajdonságokért az allicin, amely az egyik leginkább biológiailag aktív vegyület a fokhagymában. Nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

Miért tartják a fokhagymát erős antibakteriális orvosságnak?
Ez abból a tényből ered, hogy az aktív fokhagyma összetevők különösen hatékonyak a mikroorganizmusok elpusztításában, a légutakban, a húgyúti rendszerben, a tüdőben és szájüregben, valamint hátráltatják a penész kialakulását. Különösen a végbélgiliszták és más emésztőrendszeri paraziták, mint a candida képtelenek e növény hatásának ellenállni. Az allicin, – ami akár a Helicobacter Pylori kialakulását is megakadályozhatja-, felelős ezekért a speciális antibakteriális tulajdonságokért. Az allicin hatékonyan küzd a vírusokkal, – kiváltképp az influenzavírussal- segítheti az immunrendszer működését és megakadályozza a ráksejtek kialakulását.

Hogyan javíthatja a fokhagyma az emésztés?
A fokhagyma összetevői segíthetik az epeváladékozást, a zsírfeloldást és serkentik a felbontásukért felelős enzimek működését. Ugyanakkor ösztönzik a gyomornedv elválasztást és növelhetik a tápanyag felszívódást. Továbbá a fokhagymában lévő kén-aminosavak- cisztein és cisztin- fontos szerepet játszhatnak a máj megtisztításának folyamatában, segíthetve e szerv működését.

  • Természetes antibiotikum, immunrendszer erősítés, megfázás ellen, erős antibakteriális, vírus és gombaellenes hatás
  • Természetes támogatás, a szívnek és érrendszernek, érelmeszesedés, magas vérnyomás, koleszterin és triglicerid csökkentő
  • Természetes bélfertőtlenítő, bélféreg űző, emésztést elősegíthető, epe- és májműködést serkentő, parazita ellenes tulajdonság

Felhasználási javaslat: Leghatásosabb ha naponta egyszer, a fő étkezést követően veszi be.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimumkúra 1 hónap, amit évente 2-szer ismételünk. A kúraidő diagnosztizált betegségnél 6 hónapra változik (pl.: magas vérnyomás).

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Fokhagyma kivonat (2% allicin) 200 mg
    – amelyből: Allicin 4000 μg
  • Tioszulfinátok 7000 μg
  • Alliin 7000 μg
  • Gamma-glutamilcisztein 7600 μg

Összetevők: 66,7% fokhagyma kivonat (Allium sativum L.), térfogatnövelő-mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló szer-zsírsavak magnéziumsói, kapszula (zselatin, szín: E 171).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.