Leírás és Paraméterek
A hal kollagén általában kisebb molekulatömeggel rendelkezik, mint a marhakollagén, ami javíthatja a felszívódását és biohasznosulását. Ez azt jelenti, hogy a szervezet könnyebben és gyorsabban tudja felhasználni.
Adagolási javaslat
Keverjen össze 1 adagot (5 g) ízlése szerint 250-300ml vízzel. A pontos adagolás érdekében kérjük mérje le. Naponta egy adagot vegyen be. Az egyéni igényeknek megfelelő étrend kialakítása érdekében javasoljuk, hogy forduljon dietetikushoz.
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Tápértékjelölés |
||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||
Adag: 5g |
Adag a termékben: 30 (150 g) |
|||||||||||||||||||||||||
100 g |
5 g |
RI%* |
||||||||||||||||||||||||
Energia |
1576 kJ/371 kcal |
79 kJ/19 kcal |
1% |
|||||||||||||||||||||||
Zsír |
0 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
- amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
Szénhidrát |
0 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
- amelyből cukrok |
0 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
Rost |
0 g |
0 g |
-% |
|||||||||||||||||||||||
Fehérje |
92 g |
4.6 g |
9% |
|||||||||||||||||||||||
Só |
0.24 g |
0.01 g |
0.2% |
|||||||||||||||||||||||
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
|