Leírás és Paraméterek
A kollagén az emberi szervezetben természtesen előforduló fehérjék közül az egyik legnagyobb mennyiségben található meg. Azonban az emberi szervezet öregedésével a testünk kollagén termelése fokozatosancsökken. Ennek következtében, a magas kollagéntartalmú szövetek veszítenek rugalmasságukból. A Pure Gold Protein Natural Beef Collagen nagy mennyiségben tartalmaz hidrolizált marha kollagént,amelynek szerkezete megegyezik az 1-es típusú kollagénnel, amely a leggyakrabban előforduló kollagén az emberi szervezetben.
Adagolási javaslat: Keverjen össze egy adag (10 g – 1 mérőkanál) italport 250 ml vízzel. A termék fogyasztása reggel vagy a nap folyamán javasolt. Naponta egy adag fogyasztása ajánlott.
Összetevők: Hidrolizált marha kollagén.
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Tápértékjelölés |
||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||
Adag: 10g |
Adag a termékben: 30 (300 g) |
|||||||||||||||||||||||||
100 g |
10 g |
RI%* |
||||||||||||||||||||||||
Energia |
1666 kJ/392 kcal |
167 kJ/39 kcal |
2% |
|||||||||||||||||||||||
Zsír |
0.1 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
- amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
Szénhidrát |
0.5 g |
0.11 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
- amelyből cukrok |
0 g |
0 g |
0% |
|||||||||||||||||||||||
Rost |
1 g |
0.11 g |
-% |
|||||||||||||||||||||||
Fehérje |
96 g |
9.6 g |
19.2% |
|||||||||||||||||||||||
Só |
1.07 g |
0.11 g |
1.8% |
|||||||||||||||||||||||
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
|