Termékek Menü

WTN B12-vitamin krém 100ml

Ár:
5.180 Ft (4.079 Ft + ÁFA)

WTN B12–vitamin krém formában! A maximális energiaszint és nyugodt idegrendszer szolgálója!

Cikkszám: 31.36
Várható szállítás: 2019. december 17.
Mennyiségi kedvezmény
2 db felett
4.800 Ft / db
Márka:

Leírás és Paraméterek

Tudta, hogy a B12-vitamin hiánya komoly egészségügyi problémák sorát indíthatja el?

Például:

  • vérszegénység
  • alvásproblémák
  • idegrendszeri zavarok
  • termékenységi problémák
  • csontanyagcsere zavara!

A B12- vitamin felszívódása, hasznosulása a szervezetben egy nagyon komplex folyamat eredménye. Rengeteg tényezőnek kell megfelelően működnie a szervezetben. A B12-vitamin hasznosulásához megfelelő erősségű gyomorsav, hasnyálmirigy enzimek, egészséges bélrendszer, megfelelően érzékeny receptorok, sőt még kalcium is szükséges, hogy néhányat említsünk. És persze fontos, hogy optimális mennyiségben jusson a szervezetbe!

Ne feledjük, növényi ételek sajnos nem tartalmaznak B12-vitamint, ennek bevitelét csak állati eredetű élelemmel tudjuk biztosítani. Ezért vegán, vegetáriánus táplálkozás mellett a B12-vitamint mindenképp szükséges pótolni.

A WTN B12-vitamin krém optimális mennyiségben, rendkívül jól hasznosuló AKTÍV formában tartalmaz B-vitaminokat: a B12-vitamint-metil-kobalamin, a B9-vitamint 5-MTHF és a B3-vitamint- inozitol-hexanikotinát formában.

Miért krémben? A nyugati táplálkozás következtében legtöbbünk emésztőrendszere nincs tökéletes állapotban, ezért a tápcsatornán keresztül bevitt tápanyagok felszívódásának mértéke igencsak kérdéses. A krémben bejuttatott hatóanyag, a tápcsatornát kikerülve biztosabb felszívódást eredményezhet.

Ráadásul fitomátrix alkalmazásával is kiegészítettük! Hogy mi is az a fitomátrix? A fitomátrix olyan gyümölcs és gyógynövénykivonat elegye, amely a növény teljes spektrumát magába foglalja, így biztosítva a hatóanyagok maximális hasznosulását. Természetesen az aminoszorpciós technológia alkalmazásáról sem feledkeztünk meg, ami a felszívódást még gördülékenyebbé teszi!!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink