Leírás és Paraméterek
Az L-glutamin egy nem esszenciális aminosav por formájában, amely az izmokban lévő aminosavak 60%-át teszi ki. Az emberi test a glutaminsavból állítja elő, amelyet a szervezetünk nem képes maga termelni és táplálék formájában kell pótolnia. Ez az egyik aminosav, amely részt vesz a fehérje termelésében az izmokban. A szervezet fokozott terhelése esetén csökken a glutaminszint, ezért hasznos, ha a sportolók és az aktív életmódot folytatók pótolják.
Az L-glutamin kíméletes fermentációval (erjesztéssel) készült, tehát a gyártása során nem használtak agresszív vegyi anyagokat, sem magas hőmérsékletet. Egy adag termékben 5 g L-glutamin található, amellyel pótolhatod az izmok növekedéséhez és megújuláshoz szükséges építőanyagot.
Az L-glutamin előnyei:
- az L-glutamin fermentálással készült
- az izmokban lévő aminosavak 60 %-át teszi ki
- részt vesz a fehérjeszintézis során a fehérje termelésében
Adagolása: Az ajánlott 5 g (1 adagolókanál) méretű adagot keverd össze 200 ml vízzel napi 2x. Edzőnapon az javasoljuk, hogy 5 g-ot egy órával edzés előtt és 5 g-ot rögtön edzés után fogyassz. Pihenőnapon fogyassz 5-10 g L-glutamint elalvás előtt.
Hatóanyag 1 adagban (5g):
- L-glutamin 5000 mg
Összetevők:
Natúr ízesítés: 100% L-glutamin.