Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

Hűségpont

Vásárlóink bizalma és megelégedettsége fontos a számunkra, ezért minden régi és új törzsvásárlónk megrendelései után hűségpontokat írunk jóvá. Az összegyűjtött hűségpontok akár már a következő vásárlás alkalmával beválthatók, így az általunk forgalmazott termékek még kedvezőbb áron vásárolhatóak meg.

Hűségpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető! Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet. Minden vásárlásnál, amit a rendszerbe belépve hajt végre, pontokat kap. Már az első vásárlást követően hűségpontokat írunk jóvá egyenlegén, melyet a következő alkalommal be is válthat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést. A hűségpont teljes értékű fizetőeszköz, a fittenjo.hu webáruházban megvásárolható valamennyi termék esetén felhasználható, beleértve az akciós termékeket is. A kapott hűségpontok 1 éven belül válthatóak be.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

500,- Ft vásárlás = 1 hűségpont = 10,- Ft.  Példa: 10.000,- Ft értékű vásárlás esetén a következő vásárlásából 200,- Ft kedvezményben részesülhet amennyiben beváltja pontjait.

A hűségpontokat a vásárlási folyamat során a tovább a pénztárba gomb megnyomása után lehetséges beváltani.