Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

Emésztés, méregtelenítés

Sok esetben maga az életmód okozza az emésztési zavart. nem is feltétlenül valamilyen étel, vagy más, a szervezetbe rendszeresen bejutó anyag. Mintegy tünetként jelentkezhetnek az ilyen típusú zavarok már csak a stresszes életmód, a kevés mozgás miatt, de persze szerepet játszhatnak olyan tényezők is, mint a méreganyagokkal telített környezet, például a szennyezett levegő. A változást, a tünetek mérséklődését ugyanakkor nem nehéz elérni – csak komoly szándékra és odafigyelésre van ahhoz szükség, hogy újra egészségesek lehessünk és azok is maradjunk.

Azokat az ételeket, italokat, ízesítőket, hozzávalókat ugyanis, melyeket esetleg kénytelenek vagyunk a jövőben kihagyni étrendünkből, könnyű szerrel pótolhatjuk egészséges, természetes anyagokkal, amelyek nem váltanak ki rendellenes reakciókat. Persze vannak olyan ételek, italok, amelyek elhagyása nem nagyon lehet kérdéses, hiszen még az emésztési zavartól nem szenvedő emberek számára sem egészségesek. Ezek olyan egyáltalán nem létfontosságú, sokkal inkább megszokásból fogyasztott élelmiszerek, mint például a cukros üdítők. Ha képesek vagyunk lemondani ezek fogyasztásáról, nem csak emésztési zavarunkat enyhíthetjük vagy szüntethetjük akár meg, de immunrendszerünk általános állapotát, mindennapi közérzetünket is képesek lehetünk jobbá tenni.

Manapság egyre népszerűbbek az egészséges bélflórát eredményező jótékony baktériumokat tartalmazó étrendkiegészítők. Ezek közül is kiemelkedik a Kriella Probio készítmény, mely pre- és probiotikumokat tartalmaz egyben amit szimbiotikumnak nevezünk. A szimbiotikumok olyan anyagok, amelyek bejuttatják, letelepítik, kolonizálják és szaporítják a bélbaktériumokat.

Rendezés: