Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Masszázs termékek

Gyógy-, sport-, általános masszőrök, karcsúsítást, cellulit- és egyéb kozmetikai kezelést végző szakemberek munkájának hatékony segítésére kifejlesztett termékek, melyek önmagukban és speciális kezelésekhez egyaránt eredményesen használhatók.

Masszázsolajok: A Dr.Kelen masszázsolajok kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmazó tartósítószer, mesterséges illat- és színezőanyag mentes készítmények. Használatuk gazdaságos és a masszőr kezének is kellemes.
Masszázskrémek: A speciális összetételű Dr.Kelen masszázskrémekkel a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetőek és már kevés mennyiséggel is lehetővé válik az optimális ideig történő masszírozás. Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaznak.

Masszázstejek: A Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett, könnyen adagolható masszázstejek egyesítik az olaj és a krém állagának előnyeit és optimális felszívódást biztosítanak. Használatával a masszázsfogások könnyedén kivitelezhetők. Masszázst követően a bőr nem marad olajos, zsíros tapintású, igény esetén lemosható. Hypoallergén összetevőknek köszönhetően a vendég bőrét és a masszőr kezét is kíméli.

Rendezés: