Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

Szoláriumkrémek

Egyenletes, mély barnaság rövidebb idő alatt miközben bőröd is biztonságban van. Bőrbarát termékek, tartósítószer és mesterséges színezőanyag nélkül.

Szoláriumozás előtt használd arcra és testre a bőrödnek legmegfelelőbb aktivátort!

Lehetővé teszik, hogy rövidebb idő alatt egészségesebben barnulj. A barnulás (melanogenezis) során a bőrben lévő melanocitákban a Tyrosine barna színű melaninné alakul. A Thyrosin tartalmú aktivátorok ezt a folyamatot segítik elő. A különböző igényekhez igazodva nyolcféle összetételt fejlesztettünk ki, hogy a neked legmegfelelőbbet tudd választani. Az eredmény minden esetben gyorsabb, természetesebb kinézetű, attraktívabb és mélyebb barnaság.

Szoláriumozás után használj bőrregeneráló balzsamot!

Az UV sugárzás hatására a bőr veszít zsír-és víztartalmából, ezáltal ráncosodhat és feszessége is csökkenhet. Szoláriumozás után az igénybe vett bőr különleges ápolást igényel. Erre a speciális esetre fejlesztettük ki a gyulladáscsökkentő SunSolar balzsamot, amely nyugtatja, regenerálja a bőrt, pótolja a zsír-és vízveszteséget, megakadályozza idő előtti ráncosodását, segít a bőr feszességének visszaállításában.

Rendezés: