Termékek Menü

A bőr, a vérnyomás és a memória is a krill olaj védelme alatt áll!

krill olajA krill olaj egészségünkre kedvező hatásainak felsorolása igen hosszúra nyúlna, az alábbiakban azonban igyekszünk bemutatni az alapvető hatásokat, hogy tudd, milyen jótékony változások várnak testi és szellemi egészségedre, amennyiben krill olajat kezdesz fogyasztani.

A krill olaj egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy segíti a különböző vérnyomáscsökkentők hatékonyságát, és csökkenti a szívritmuszavar, sőt, akár az infarktus esélyét is. Ez elsősorban az olajban lévő Omega-3 telítetlen zsírsavaknak köszönhető.

A krill olaj az ember bőrét is képes fiatalítani, visszaadva annak évekkel korábbi rugalmasságát. Ezen felül a kellemetlen bőrproblémák - például az ekcéma - hatása is visszaszorítható a megfelelő alkalmazással.

Nem csak testünk, de szellemünk is megújulhat a krill olaj segítségével: a már említett Omega-3 zsírsavak kimutathatóan segítenek a memória frissen tartásában is. Ezek a zsírsavak ráadásul minden korosztály számára megfelelőek, így a krill olaj is elérhető gyermekeknek és idősebbeknek szánt kiszerelésekben egyaránt.

Ha további információkat szeretnél kapni prémium termékeinkről, várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken!