Termékek Menü

A természet csodája: a krill olaj

A természet csodája: a krill olaj A természetben mindig megbízhatunk, ha az egészségünkről van szó. Fantasztikus kincseket rejt, amiket felhasználhatunk arra, hogy regeneráljuk, gyógyítsuk, erősítsük a szervezetünket. Ilyen egyedülálló dolog a krill olaj is, más néven az antarktiszi rákolaj. 

A krillek apró, rákszerű állatok, amik az Antarktisz jeges vizének mélyén élnek.  Asztaxanthint tartalmaznak, ami egyike a legerősebb antioxidánsoknak. Ez a fajta antioxidáns képes megkötni az összes szabadgyököt, és felvértezni a szervezetet sok betegséggel szemben.

A krill olaj rendszeres fogyasztása rengeteg dologra jó; a kérdés nem az, hogy mire, hanem inkább az, hogy mire nem! A krill olaj erősíti az immunrendszer védekezőképességét, védi a szívet, és segít az érrendeszernek hatékonyabban dolgozni. Az idegrendszer barátja, javítja az emésztést, ragyogóbbá teszi a hajat, védi a szemet, segít kilábalni a téli depresszióból, energetizál, szépíti a bőrt, lassítja az öregedést, gyulladáscsökkentő hatású.

Ha szeretné kipróbálni a krill olajat, keresse webáruházunkat elérhetőségeinken és rendeljen termékeinkből!