Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

A Tess teák a tél napjait is megízesítik!

Tess teákTess teákkal a tél ínycsiklandóan finom és melengető évszak lesz! Válogasson a webshopunk tea kínálatából, ha zamatos, különleges teákat keres!

A bögre forró tea mellé még azok is leülnek, akik egyébként nem vesznek gyakran a kezükbe teafiltert és teáskannát. Nincs is kellemesebb program annál, mint, hogy a kedvenc bögrénkben gőzölgő, finom ital mellett beszélgetünk egy jót a meleg szobában. Télen kevésbé utazunk, járunk el otthonról, vonzóbb a barátságos kanapén bekuckózni és várni a tavasz első sugarait.

A tea nem csak finom, egészséges is, ami ráadásul számtalan ízben elérhető. A Tess teák olyan filteres termékek, amik különleges teakeverékekkel örvendeztetik meg a teázás elkötelezett rajongóit. Azoknak is érdemes egy-két doboz Tess teát beszerezni, akik csak telente veszik elő a teás kannát.

Tess teák nem egyféle ízben kaphatóak, hanem olyan speciális teakeverékek, amikben több íz, egyszerre alkot csodás harmóniát. Minden doboz Tess tea egy-egy tematika köré készül. Szerepel a termék kínálatban az energetizáló teakeverék, ami az oolong, a matcha vagy a kurkuma segítségével frissít egy hosszú nap elején. A friss zöld teával hasonló vitalitást tud elérni. Ha egy kis nyugalomra vágyna, válassza a relax keveréket, amiben a herba teát levendula és verbéna egészíti ki, nyugtatva az idegeket! A Tess teák között kirobbanóan gyümölcsös ízkombinációk is szerepelnek, mint a grapefruit és áfonya, hibiszkusszal. Mindenki találhat kedvére való, finom teát, amit egyszerűen el tud készíteni, hiszen a filterekhez már csak forró vízre van szükség! A Tess teákkal a téli hétköznapokon vagy az ünnepi alkalmakkor is zamatosabb pillanatokat tud átélni!

A webáruházunkban ez egészséget támogató termékek, vitaminok és táplálékkiegészítők mellett teakeverékek is elérhetőek. Ne menjen be a városba, ha otthonról is tud kényelmesen, online vásárolni! A megrendelt terméket hamarosan kiszállítja Önnek a futárunk! A felmerülő kérdésekre a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén tudunk válaszolni!