Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

Astaxanthin, az egészség védelmezője

Astaxanthin, az egészség védelmezője
Védje egészségét az Astaxanthin-nal. A szervezetünknek szüksége van az antioxidánsokra, a nagyobb ellenálló képességhez.

Azt már tudjuk, hogy az antioxidánsokra szüksége van a szervezetünknek, hogy ellenállóbb, egészségesebb lehessen, és fel tudja venni a harcot a betegségekkel szemben. Gátolják a szervezet oxidációs folyamatait, hatástalanítják a szabadgyököket. Antioxidánsokból első- és másodrendűeket különböztetünk meg. Van, amit csak külső forrásokból tudunk kinyerni, és azzal a szervezetet erősíteni.

Az astaxanthin egyike a természetben előforduló legerősebb antioxidánsoknak. Egy karotinoid vegyületről van szó, ami a növények színéért felel. Az astaxanthin jellegzetes, vörös színnel rendelkezik. Zsíroldékony molekula, ami azzal a ritka tulajdonsággal rendelkezik, hogy képes átjutni a sejtmembránon. Ennek azért van jelentősége, mert így mindenhová el tud jutni az emberi szervezetben.

Az astaxanthin állatokban is megtalálható, neki köszönheti vörös színét a lazac, vagy a rák. Eredeti forrása a Haematococcus Pluvialis alga, aminek elfogyasztása színesíti ezeket az állatokat. Az astaxanthin rendszeres fogyasztása támogatja az idegrendszert, csökkenti a stresszt, védi a szívet, növeli az állóképességet, szépíti a bőrt.

Forduljon hozzánk elérhetőségeinken, és rendeljen astaxanthint egésszége megőrzése érdekében!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus