Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

Astaxanthin kapszula: gyógyír, természetesen

Valószínűleg 1967-ben, a kutatók sem sejtették, milyen különlegességre bukkantak Japánban akkor, amikor egy addig nem ismert élesztőgombát izoláltak, fák gyantájából.

A felfedezett organizmus különlegessége az volt, hogy a természetben a legnagyobb  mennyiségben termelte az astaxanthint. Az astaxanthin kapszula a világ legerősebb antioxidáns tartalmú készítménye. Kis érdekesség, hogy ez az anyag, szinte csodákra képes a természetben, hiszen azon algák, melyek rendelkeznek ezzel az antioxidánssal, mélyalvásban akár negyven évig is képesek életben maradni, táplálék, napfény nélkül…

Astaxanthin tartalommal rendelkeznek a lazacok, krillek, planktonok, sarki garnélák, haffia élesztők, és a fent említett algák. Az astaxanthin kapszula hatóanyagai áthatolnak a vér-agy gáton, miközben védelmet nyújtanak a gyulladásokkal szemben, kiemelten az agyban, és a központi idegrendszerben. Pozitív tulajdonságait antioxidáns tartalma segítségével tudja elérni a készítmény.

Ez azért egyedülállóan ritka jelenség, mivel a vér-agy gát egy erőteljesen szelektáló szűrőrendszer mely kizárólag olyan anyagokat enged át, melyek hasznosak az agynak, s csupán tápanyagcsere termékek továbbítására alkalmas. Az astaxanthin hatvanszor erősebb, mint a C-vitamin. Az astaxanthin kapszula hatóanyagainak másik fontos jellemzője, hogy a vér-retina gáton is át tudnak jutni, pedig ez a filter is arra szolgál, hogy csak bizonyos tápanyagokat engedjen át a retinához.

Az antioxidáns kapcsán biztosan ön is hallotta már a szabadgyökök kifejezést. Ezek megkötésében is kiváló a termék, így a daganatos betegségekkel szembeni küzdelemben is hatékony segítőtárs lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus