Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

Az astaxanthinnal garantáltak a kiegyensúlyozott, egészséges hétköznapok!

idős hölgyekAz antioxidánsok rendkívül fontos szerepet töltenek be az emberi szervezetben. Megvédik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól, közrejátszanak az öregedés lelassításában és a betegségek, úgy, mint a rák vagy a szívbántalmak megakadályozásában. A manapság jellemző mindennapi rohanás és stressz miatt még inkább szükség van az antioxidánsok nagyobb mennyiségű bevitelére. Ehhez ideális választásnak bizonyul az astaxanthin.

Az astaxanthin egy természetben előforduló, vörös színű karotinoid vegyület, ami antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Az astaxanthin antioxidáns hatása sokkal erőteljesebb bármely vitaminénál, és szemben a béta-karotinnal vagy C-vitaminnal jóval nagyobb védelmet és stabilitást biztosít a sejteknek. Az astaxanthin ezen kívül ápolja a bőrt, növeli az állóképességet, erősíti az ízületeket, támogatja a szem egészségét és fontos szerepet játszik az Alzheimer, illetve a Parkinson-kór kezelésében.

Tapasztalja meg Ön is az astaxanthin csodálatos, jótékony hatását, ehhez rendeljen bátran kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt további kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!