Leírás és Paraméterek
Antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét.
Agojiban lévő flavonoidok védő hatást fejtenek ki a vörösvértestekre. Csökkentik az oxidációs, lebontó folyamatokat, és növelik azoknak az enzimeknek a hatékonyságát, amelyek a szervezetbe kerülő káros anyagok romboló hatása ellen dolgoznak. Azoknak, akik szívritmuszavartól, szorongástól vagy álmatlanságtól szenvednek, különösen ajánlott rendszeres fogyasztása, esszenciális zsírsavai óvják az idegrendszer és az agy működését, kedvezően hatnak a hormonháztartásra, és a magas vérnyomás megelőzésében is hatékonyak. A goji olyan gyulladásgátló vegyületet is tartalmaz, amely a vér koleszterinszintjére hat, természetes úton csökkenti.
Vitamin és ásványi anyag tartalma:
- B1-vitamin
- B2-vitamin
- B6-vitamin
- C-vitamin
- E-vitamin
- béta-karotinnak
- cink
- vas
- réz
- kalcium
- kálium
- szelén
- foszfor