Leírás és Paraméterek
A kendermag fehérje por kiváló rostforrás, fehérjeforrás, sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz.
Jótékony hatásai:
- Erősíti az immunrendszert
- Csökkenti a vérnyomást
- Fokozza az agyműködést, növelve ezzel szellemi teljesítőképességünket
- Támogatja fogyókúránk sikerét azáltal, hogy kitakarítja a felesleges zsírt a szervezetünkből
- A kendermag ideális forrása az Omega-3 és -6 zsírsavaknak
- A kendermag valamennyi fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmaz, amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen
- Gazdag rostokban, így kiváló a bélrendszer problémáira és az aranyér ellen is
- Vegetáriánusoknak, laktóz vagy glükóz érzékenyek, valamint a cukorbetegek számára is fogyasztható
Vegetáriánusok számára is alkalmas és azoknak az embereknek is, akik laktóz vagy glükóz érzékenyek, valamint cukorbetegek.
A kender az a ritka élelmiszer, ami mind a 22 aminosavat tartalmazza.Köztük azt a 8-at is, amit a szervezetünk magunktól nem tud előállítani és táplálékból kell magunkhoz vennünk.
A kender másik erénye az, hogy gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban, melyben ezek aránya ideális.
Alkalmazása: egy evőkanál (20-30g) kender fehérje port vízbe, tejbe, gyümölcslébe vagy turmixba tegyen bele, naponta 2-3 alkalommal vagy ahogy szükséges. Hozzáadhatjuk desszertekhez vagy turmixokhoz, illetve belefőzhetjük ételekbe, például kenyérbe.