Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biomenü bio kendermag fehérje por 250g

2.380 Ft (1.874 Ft + ÁFA)
A kendermag fehérje por kiváló rostforrás, fehérjeforrás, sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz.
Cikkszám: 46.61
Márka: BioMenü
Belföldön ingyenes szállítás 20.000 Ft -tól. Házhozszállítás 30.000 Ft-tól ingyenes.
 

Leírás és Paraméterek

A kendermag fehérje por kiváló rostforrás, fehérjeforrás, sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz.

Jótékony hatásai:

  • Erősíti az immunrendszert
  • Csökkenti a vérnyomást
  • Fokozza az agyműködést, növelve ezzel szellemi teljesítőképességünket
  • Támogatja fogyókúránk sikerét azáltal, hogy kitakarítja a felesleges zsírt a szervezetünkből
  • A kendermag ideális forrása az Omega-3 és -6 zsírsavaknak
  • A kendermag valamennyi fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmaz, amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen
  • Gazdag rostokban, így kiváló a bélrendszer problémáira és az aranyér ellen is
  • Vegetáriánusoknak, laktóz vagy glükóz érzékenyek, valamint a cukorbetegek számára is fogyasztható

Vegetáriánusok számára is alkalmas és azoknak az embereknek is, akik laktóz vagy glükóz érzékenyek, valamint cukorbetegek.

A kender az a ritka élelmiszer, ami mind a 22 aminosavat tartalmazza.Köztük azt a 8-at is, amit a szervezetünk magunktól nem tud előállítani és táplálékból kell magunkhoz vennünk.

A kender másik erénye az, hogy gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban, melyben ezek aránya ideális.

Alkalmazása: egy evőkanál (20-30g) kender fehérje port vízbe, tejbe, gyümölcslébe vagy turmixba tegyen bele, naponta 2-3 alkalommal vagy ahogy szükséges. Hozzáadhatjuk desszertekhez vagy turmixokhoz, illetve belefőzhetjük ételekbe, például kenyérbe.

Vélemények

3.00
1 értékelés
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
|
2023. 01. 05.
A leírásban szereplő jótékony hatások miatt rendeltem meg. Sajnos az íze számomra borzalmas, nem sikerült megtalálnom a megfelelő közeget, amibe belekeverve alig érezhető az íze..