Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Collango halkollagén meggy ízű 165 g

5.390 Ft (4.244 Ft + ÁFA)

Szavatossági idő: 2022.09.11.

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. 

Cikkszám: 79.6
Várható szállítás: 2024. november 26.
Raktárkészlet: Rendelhető
Márka: Collango
Az ország egész területén ingyenes kiszállítás 25.000 Ft fölött.
 

Leírás és Paraméterek

  • a minőségi alapanyaggal
  • a könnyű és gyors oldódással
  • kellemes illattal és ízzel
  • a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
  • elérhető kutatási adatokkal a konkrét alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre.

Nincs tehát ez másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét prémium kollagénként értékesíti.

Collango Collagen Fish jellemzői:

  • I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
  • 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
  • 250mg C-vitamin/adag
  • 150g/165g/tasak- 30 adag
  • Natúr, kékmálna és meggy ízben
  • Természetes színezékkel
  • Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán

Collango Collagen Fish előnyei:

  • Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
  • Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
  • Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
  • Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
  • Mindig frissen készíthető
  • Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően

Fogyasztási javalat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.

Tápanyag táblázat

1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál)

5,5 g/ 5 g

RI%*

100 g

Energia

19 kcal/ 80 kJ

0%

345 kcal/1440 kJ

Zsír

0 g

0%

0 g

     ebből telített zsírsav

0 g

0%

0 g

Szénhidrát

0 g

0%

0 g

     ebből cukor

0 g

0%

0 g

Nátrium

30 mg

1,5%

545 mg

Fehérje

4750 mg

9,5%

86 g

Hidrolizált kollagén I-es típus

5000 mg

100 g

L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben)

250 mg

312,5%

9090 mg

*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal)

Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).

Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Mi a kollagén?

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.

Miért van szükségünk kollagénre?

Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

Miért fontos, hogy a kollagén hidrolizált legyen?

A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...

A kollagén hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?

  1. Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak.
  2. Minél magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak (sertés és marha kollagén esetén).
  3. C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését.

Hogyan/miben fogyaszd a Collango kollagént?

Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy mit fogyasztasz.

  • Keverd bele gyümölcslébe
  • Dobd fel vele a smoothie-dat
  • Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele
  • Ízesítsd vele a chia pudingodat
  • Keverd bele a jegeskávédba
  • Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban​​​

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.