GAL Kurkuma-komplex, minden, ami kurkuma!

GAL Kurkuma-komplexA GAL Kurkuma-komplex a kurkuma legjavát tartalmazza! A természetes alapanyagok kapszulába zárva sem veszítenek a hatékonyságukból!

Az étrend-kiegészítők között hatalmas különbségek vannak minőség, illetve hatékonyság szempontjából. Nem egyformák a cseppek, kapszulák, tabletták az összetevők és a gyártási technológia szempontjából sem. A GAL Kurkuma-komplex nem csupán a legjobb, teljesen természetes alapanyagokból áll, hanem ezeknek az összetevőknek a maximális hatékonyságát is képes átadni. Mi a titka a GAL Kurkuma-komplexnek? A forradalmi technológia, a FenuMAT, képes a kapszulákba zárni a feldolgozott kurkuma kivonatot, a CurQfen-t. A kapszula és a benne lévő hatóanyagok minden fogyasztónál ugyanolyan mértékben tudnak hasznosulni.

GAL Kurkuma-komplex közel fele kurkuminoid tartalommal bír, ami a kurkuma fő hatóanyaga. Ennek köszönhetően a GAL Kurkuma-komplex szedése olyan hatásos, mintha intravénásan adagolná ezt a természetes hatóanyagot. A kurkuma sokak szerint csodaszer, erős gyulladáscsökkentő hatással, antioxidáns hatással szintén rendelkezik, számos betegség megelőzésére alkalmazható. A kurkuminoid a növény gyöktörzsében található, de az emberi szervezetben rosszul szívódik fel és ráadásul gyorsan le is bomlik. A GAL Kurkuma-komplex gyártási technológiája ezeket a problémákat is igyekszik kiküszöbölni. Ne érje be egy megkérdőjelezhető hatékonyságú készítménnyel, mert a GAL terméke garantáltan teljesíti az elvárásokat!

A kurkuma valódi erejét könnyen meg tudja tapasztalni már egyetlen szem GAL Kurkuma-komplex napi szedésével is. A GAL kitűnő termékét egyszerűen be tudja szerezni, csak meg kell rendelnie az online boltunkból! A nálunk kapható étrend-kiegészítők nagyon jó ár-érték arányban vásárolhatóak meg. A minőség elsődleges szempont egy ilyen terméknél, mert különben nem ér semmit a szedése. Válassza a GAL egyedülálló termékét és lehetősége lesz megtapasztalni a kurkuma fantasztikus hatásait! A további információkért keressen minket bizalommal a honlapon megjelölt elérhetőségeken!