Termékek Menü

GAL Omega-3 termékek – mert fontos a természetesség

GAL Omega-3 termékekAz Omega-3 zsírsavak népszerűsége és ismertsége az elmúlt két évtizedben nőtt meg igazán, bár a hatásukat már az 1920-as évek óta ismerik. Sokan szednek Omega-3 kapszulákat, ám ezek nagy többsége nem tiszta Omega-3-at tartalmaz. Ha a természetesség ebben az esetben is cél, akkor a GAL Omega-3 termékei a legjobbak ezen a téren!

Az Omega-3 zsírsavak szükségesek a növekedéshez és az egészség fenntartásához. Pozitívumaik közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt hatás, mivel az Omega-3 zsírsavak csökkentik a triglicerid szintet, a pulzusszámot, a vérnyomást és az érelmeszesedést, emellett segíthetnek a bőr egészségének megőrzésében, illetve a különböző bőrproblémák leküzdésében. Csecsemőkorban fontos szerepet töltenek be a szellemi fejlődés elősegítésében, emellett minden életkorban alkalmazhatóak immunerősítőként, és segítenek a jó memória megőrzésében is. Az Omega-3 zsírsavak depresszió esetén is segíthetnek, mert a hiányuk zavarokat okozhat az agy működésében, és csökkentheti a stresszhelyzetek kezelésének képességét. A GAL Omega-3 termékeivel az Omega-3 zsírsavak minden előnyét élvezhetjük, méghozzá természetes módon!

Kétféle GAL Omega3 terméket kínálunk webáruházunkban: a GAL Omega-3 halolajat és a GAL Omega-3 ECO kapszulát. Ezeknek a termékeknek a különlegessége az, hogy természetes formájukban tartalmazzák az Omega-3 zsírsavakat. Számos olyan termék van a piacon, amit Omega-3 tartalmúként árulnak, de csak alfa-linolénsavat tartalmaznak, DHA-t és EPA-t viszont nem, ráadásul növényi zsírokat is tartalmaznak, amit a szervezetnek kell átalakítania DHA-vá. Ezekkel szemben a GAL Omega-3 termékeiben a DHA és EPA mellett még négyféle E-vitamin is található szintén természetes formában, vagyis lényegesen hatásosabb, ha ezeket fogyasztjuk, mint más gyártók termékeit.

Ha Ön is szeretne odafigyelni az egészségére, mindenképp szerezze be kínálatunkból a GAL Omega-3 termékeit, és ne felejtse el minden nap használni is őket! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!