Leírás és Paraméterek
A Resveratrol egy természetes antioxidánsnak számító étrend-kiegészítő, melyet a szőlő (Vitis Vinifera) héjéból és a japán keserűfa néven ismert, Polygonum cuspidatum növény gyökeréből állítanak elő. Ez az anyag az egyik leghatékonyabb antioxidáns az oxidatív stressz elleni küzdelemben. Utóbbit leginkább az okozza, hogy a szervezetben a szabad gyökök egyensúlya felborul, ami aztán nem képes többé semlegesíteni őket. Ezt követően a szabad gyökök megtámadják és megrongálják a sejteket. Az antioxidánsok azonban képesek lekötni és eltávolítani őket.
A Resveratrolt sokszor a vörösborral hozzák összefüggésbe, mely ennek az anyagnak köszönheti a színét. A rendszeres vörösbor fogyasztásnak főként Olaszországban és Franciaországban van nagy kultúrája. Ebből viszont az is kiderül, hogy a Resveratrol sok esetben csak alkohol formájában fogyasztható és ekkor jönnek képbe a kapszulák. A felsorolt tulajdonságainak köszönhetően ez az anyag rendkívül népszerű azok körében, akik szeretnének a lehető legtöbbet tenni a szív- és érrendszerük egészségéért.
A Resveratrol előnyei:
- természetes anyagokból előállított, hatékony antioxidáns
- szőlő és japán keserűfű kivonatot tartalmaz
- egy adagban 200 mg resveratrol található
- megóvja a sejteket az oxidatív stressztől
- pozitívan hat a szív- és érrendszer működésére
- praktikus kapszula formában kapható
- 100%-ban vegán
Ajánlott adagolás: fogyasszon naponta 1 kapszulát.
Hatóanyag 1 kapszulában:
Szőlőhéj kivonat 267 mg
– resveratrol 80 mg
Japán keserűfű gyökér kivonat 240 mg
– resveratrol 120 mg
Teljes resveratrol tartalom 200 mg
Összetevők: Szőlőhéj kivonat (Vitis vinifera) (30% resveratrol), japán keserűfű gyökér kivonat (Polygonum cuspidatum) (50% resveratrol), csomosódásgátló (magnézium-sztearát, maltodextrin, szilícium-dioxid), hipromellóz kapszula.