Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

Immunerősítés astaxanthin kapszulával és krill olajjal

Krilly astaxanthin kapszulaA téli időszakban fokozott immunerősítést igényel a szervezet. Az astaxanthin kapszula és a krill olaj szedése felvértezi a betegségekkel szemben.

Az erős immunrendszert nem kényszeríti térdre a téli hónapokban keringő vírusok hada, elkerüli a nátha és az influenza sem zavarja meg a megszokott működését. Hiába a járványokkal teli időszak, a betegségekkel szemben stabil marad vagy gyorsan és könnyedén átvészeli azokat.

Az immunerősítéshez válasszon olyan terméket, ami a természetben található anyagokból áll! A Krilly astaxanthin és a krill olaj is olyan termékek, amikben a természet gyógyereje érvényesül. Az astaxanthin kapszulának kimagasló antioxidáns tartalma van, míg az olaj foszfolipideket, Omega-3 zsírsavakat is a szervezetbe juttat.

Az Omega-3-ról már mindenki hallott, de nem csak a halakban található meg, a krill rákokban is megvan, azzal a különbséggel, hogy a rákoké többszörös erősséggel bír. Az Omega-3 mellett az antioxidánsok is tesznek arról, hogy az immunerősítés valóban hatékony legyen.

Az antioxidánsok, amik az astaxanthin kapszulában folyékony állapotban találhatóak, gondoskodnak arról, hogy a kapszula szedése ne maradjon hatástalan. Az astaxanthin az egyik legerősebb antioxidáns, ami a természetben előfordul, kimagasló hatékonysággal rendelkezik. 

Az Omega-3 és az antioxidáns együttesen olyan hatóanyag kombinációt jelent, ami az immunrendszert az átlagos hatóerejű termékekkel szemben erősebbé, ellenállóbbá teszi. A Krilly termékek vegetáriánusoknak, kicsiknek és nagyoknak is az ideális étrend-kiegészítőt jelentik. Jobb közérzet és egészségi állapot kíséri a szedésüket. Ne engedjen a tél és a betegségek nyomásának, érezze jól magát  a bőrében minden percben és ne maradjon le semmiről!

A webáruházunkban kapható termékek között elérhetőek az olyan étrend-kiegészítők, mint a Krilly kapszula és olaj. Töltse fel a vitamin és étrend-kiegészítők készletét, készüljön fel a betegségekkel teli évszakra! Rendeljen online és vegye át a terméket rövid kézbesítési idővel!