Leírás és Paraméterek
A kapormag olyan gyógy- és fűszernövény, amelyet főleg cukorbetegség kezelésére használnak. A kapor kiváló C-vitamin forrás, ezen kívül értékes antioxidáns, amely képes semlegesíteni az emberi szervezetben a szabad gyököket, melyek a sejtek károsodásáért felelősek.
A kapormag gombaölő, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatóanyagai az emésztőrendszerre, és az immunrendszerre is hatást gyakorolnak, és még a görcsös fájdalmak enyhítésében is kiveszik részüket, hiszen görcsoldó hatással vannak a simaizomra. A kapormag elősegíti az emésztést, gyakorlatilag az emésztésben részt vevő összes szervre hatást gyakorol.
Összetevők: Kapor levél őrlemény, zselatin. Tartósítószert nem tartalmaz!
Használat: A napi ajánlott fogyasztási mennyiség 2 kapszula. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tartósítószert nem tartalmaz!