Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Myrobalan Detox csomag - 30 napos béltisztító program

31.200 Ft (24.567 Ft + ÁFA)
A Detox – 30 napos béltisztító program 3 gyógynövényes készítmény segítségével járul hozzá a bélrendszered megtisztításához.
Cikkszám: 38.24
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Raktárkészlet: Rendelhető
Márka: Myrobalan
Az ország egész területén ingyenes kiszállítás 25.000 Ft fölött.
 

Leírás és Paraméterek

A Detox – 30 napos béltisztító program 3 gyógynövényes készítmény segítségével járul hozzá a bélrendszered megtisztításához, segítve az évek alatt lerakódott szennyeződések, felhalmozódott toxinok kiürítését és az elszaporodott élősködők kiűzését, miközben segíti a könnyed székletürítést.

Állandó székrekedéstől vagy hasmenéstől szenvedsz? Megkeseríti a mindennapjaidat a puffadás? Nehezen tudsz lefogyni és az energiaszinted sem az igazi? A Detox – 30 napos béltisztító program egy teljesen természetesen, mégis hatékony program a bélrendszer megtisztítására.

  • HOZZÁJÁRUL A RENDSZERES SZÉKLETÜRÍTÉSHEZ
  • MEGSZÜNTETI A PUFFADÁST
  • MEGSZÜNTETI A SZÉKREKEDÉSBŐL VAGY HASMENÉSBŐL FAKADÓ DISZKOMFORT ÉRZETET
  • A SALAKANYAGOK KITAKARÍTÁSÁVAL HOZZÁJÁRUL A FOGYÁSHOZ
  • AZ IMMUNRENDSZERT ERŐSEBBÉ ÉS ELLENÁLLÓBBÁ TESZI

A bél – különösen a vastagbél – a szervezet méregkonyhájának tekinthető. Ha pedig nem tartjuk tisztán, akkor súlyos bajok kiindulópontja lehet. Ezért, ha az egészségünkről van szónem hagyhatjuk figyelmen kívül a bélrendszer állapotát.

Ha a székletürítés nem működik megfelelően, akkor fontos tápanyagok felszívódását is megzavarja a vékonybélben. A bélperisztaltika lelassulása erjedési és rothadási folyamatokat indít be az egész tápcsatornában. A béltartalom egyre hosszabb bélszakaszon kezd pangani, összepréselődik, majd hozzátapad a belek falához, nyálkahártyájához. Ennek következtében mérgező anyagcsere-végtermékek kezdenek felszívódni az érrendszerbe, és fokozatosan kialakul a szervezet önmérgeződése.

Kíméletes, hatékony és természetes. Használata egyszerű, a megszokott életvitelbe illeszthető.

A Detox – 30 napos béltisztító program az alábbi 3 kiváló gyógynövényes készítmény segítségével fejti ki komplex hatását:

  • NoDida – megtisztítja a teljes bélrendszert az élősködőktől.
  • Fiber.16 – megtisztítja a vastagbelet a lerakódott salakanyagoktól, és a felgyülemlett toxinoktól.
  • PureWell – felgyorsítja a bélműködést, ezáltal rendszeres székletet biztosít.

MILYEN ESETBEN JAVASOLT BÉLTISZTÍTÁST VÉGEZNI?

Konkrét panaszok esetén (tartós székrekedés vagy hasmenés, puffadás, indokolatlan fáradtság, rossz közérzet, depresszió, fáradékonyság, bőrproblémák, töredezett haj, stb.) és természetesen megelőzésként. A Detox – 30 napos béltisztító program segítségével súlyosabb betegségek kialakulását is megelőzhetjük, mivel egy nem megfelelően működő bélrendszer számos egészségügyi probléma forrása lehet. Ez ma már bizonyított.

Teljesen komplex program, mely semmilyen más kiegészítő terméket vagy tevékenységet nem igényel a vastagbél tökéletes megtisztításához. A Detox – 30 napos béltisztító program teljesen természetes, nem tartalmaz semmilyen mesterséges összetevőt, adalékanyagot. Bármikor elkezdheted, nem szükséges semmilyen megelőző vagy kísérő diéta hozzá. (de a hatás érdekében javallott alkalmazni) Alkalmazása roppant egyszerű! Amire viszont fokozottan kell ügyelni! A kúra ideje alatt kifejezetten fontos a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás. (20 testsúlykilogrammonként minimum 1 liter). Ez biztosítja a salakanyagok megfelelő ürülését a szervezetből.

A béltisztítás alatt fokozatosan lélegzik föl a szervezeted, megszűnhetnek az emésztési és székletürítési problémák, a régóta fennálló, legkellemetlenebb, legmakacsabb tünetek is enyhülhetnek és az életkedves is garantáltan jobb lesz a panaszok enyhülésével. Ezenkívül számtalan olyan problémák is megoldódhatnak, melyeknek oka a szennyezett bélrendszerben volt.

A béltisztítás jótékony hatásai:

  • rendszeres és könnyed lesz a székletürítés,
  • távoznak az élősködők (gombák, paraziták) a szervezetből, ezáltal energikusabb leszel,
  • beindul a fogyás, ezáltal laposabb lesz a hasad,
  • helyreáll a bélrendszered természetes bélflórája, így az immunrendszer erősebb és ellenállóbb lesz,
  • szebb lesz a bőr és egészségesebb a haj,
  • elmúlik a kínzó puffadás,
  • megszűnik az állandó rossz közérzet és fáradtság,
  • elmúlik a gyakori, indokolatlan fejfájás.

Ajánlott adagolása:

  • Délelőtti órákban: 2 db NoDida kapszula bőséges folyadékkal.
  • Reggel vagy lehetőség szerint a délelőtti órákban 1 evőkanálnyi (10 g.) Fiber.16 rost komplex körülbelül 2-3 dl folyadékban (gyümölcslében vagy ízlés szerinti folyadékban) elkeverve. A rost ízét cukormentes narancslével, vagy bármilyen más gyümölcslével teheted a legkellemesebbé. A csomómentes hatás érdekében használj shakert. Közvetlenül a rost után javallott 2-3 dl víz elfogyasztása.
  • Esti órákban: 2 db PureWell kapszula bőséges folyadékkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.