Leírás és Paraméterek
A Netamin Fermentált fekete fokhagyma természetes fermentálással, azaz erjesztéssel készül, melynek hatására a fokhagyma színe feketére, íze édessé, állaga pedig zseléssé változik. Az S-allil-cisztein a fekete fokhagymában legnagyobb mennyiségben található bioaktív vegyület, akár 5-10-szer több van benne belőle, mint a friss fokhagymában. Az S-allil-cisztein erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, valamint szív-, idegrendszer és májvédő tulajdonságairól ismert. A fekete fokhagymát kiemelten ajánljuk az egészséges koleszterinszint és az immunrendszer fokozott támogatásához, továbbá a máj és agysejtek védelmének kiegészítésére.
- Kapszulánként 440 mg fermentált fekete fokhagyma kivonat
- 0,1% S-allil-ciszteinre (SAC) standardizálva
- Rendkívül gazdag sejtvédő antioxidánsokban
- Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
- Segíthet a szív egészségének fenntartásában
- Segíthet a normál koleszterin- és homocisztein-szint fenntartásában
- Kutatások alapján a máj és agysejtek egészségének fenntartását is támogathatja
- 100% VEGÁN termék
Adagolás: Napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadékfogyasztással, lehetőleg étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés előtt. Kúraszerűen is alkalmazható. Folyamatos szedés esetén 3 hónap után legalább 2 hét szünet javasolt.
Hatóanyag napi 1 kapszulában:
- Fermentált fekete fokhagyma kivonat 440 mg
– ebből S-allil-cisztein (SAC) 440 mcg
Összetevők: Fermentált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz), rizsliszt, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).