Leírás és Paraméterek
A Netamin Probio10 Ultra+ kapszula olyan különleges étrend-kiegészítő, amely tíz gondosan kiválasztott probiotikus törzset tartalmaz, amelyek célja az emésztőrendszer és a bélflóra egészségének támogatása. Ez a termék tökéletes választás lehet azok számára, akik a modern életmód hatásai miatt emésztési nehézségekkel küzdenek, vagy egyszerűen szeretnék megőrizni az emésztésük és immunrendszerük optimális állapotát. A hozzáadott prebiotikumok segítenek a jótékony baktériumok megtelepedésében és szaporodásában, így növelve a termék hatékonyságát.
Hatóanyagok
A Netamin Probio10 Ultra+ kapszula fő hatóanyagai között megtalálható tíz probiotikus baktériumtörzs, többek között a Lactobacillus rhamnosus, a Bifidobacterium breve és a Lactobacillus paracasei. Ezek a probiotikumok segítenek a káros baktériumok visszaszorításában, támogatják a tápanyagok hatékonyabb felszívódását és enyhítik a puffadás és az emésztési zavarok tüneteit. A probiotikumok immunmoduláló hatása révén segítik az immunrendszer hatékony működését, csökkentve ezzel a fertőzések kialakulásának kockázatát.
Ajánlott adagolás:
napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadék fogyasztással.
Hatóanyag napi 1 kapszulában:
Probiotikus baktériumok:
- Lactobacillus acidophilus 2 milliárd CF
- Lactobacillus plantarum 2 milliárd CFU*
- Bifidobacterium lactis 1,4 milliárd CFU
- Lactobacillus casei 1 milliárd CFU
- Lactobacillus paracasei 1 milliárd CFU
- Bifidobacterium bifidum 1 milliárd CFU
- Lactobacillus rhamnosus 1 milliárd CFU
- Lactobacillus gasseri 0,2 milliárd CFU
- Lactobacillus reuteri 0,2 milliárd CFU
- Streptococcus thermophilus 0,2 milliárd CFU
Prebiotikus rostok:
- Inulin 50 mg
- FOS (frukto-oligoszacharidok) 25 mg
Összetevők:
Tömegnövelő szerek (előzselatinizált keményítő, burgonyakeményítő), hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula), prebiotikus rostok (inulin, frukto-oligoszacharidok), probiotikus baktériumok (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Streptococcus thermophilus), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).