Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
OK

USA Medical Digestive Enzyme kapszula 60db

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Makzyme-Pro enzim keverék hasznos baktérium törzsekkel, papainnal és bormelainnal kombinálva.
Cikkszám: 25.1
Várható szállítás: 2024. június 18.
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Márka: USA Medical
Az ország egész területén ingyenes kiszállítás 25.000 Ft fölött.
 

Leírás és Paraméterek

Makzyme-Pro enzim keverék hasznos baktérium törzsekkel, papainnal és bormelainnal kombinálva.

A legújabb étrend-kiegészítő készítményünk az egyedi Makzyme-Pro enzim keveréket tartalmazza, mely kíméletesen támogatja az emésztéshez szükséges lendületet és enyhítheti azokat a tüneteket, melyeket az ételintolerancia és a rossz táplálkozás okoz. A szabadalmazott enzimkeverékünk olyan erőteljes enzimek és hasznos baktériumok tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációjából áll, mint a proteáz, laktáz, lipáz, alfa-galaktozidáz és laczobacillusok, de nem maradtak ki a jól ismert papain és bromelain hatóanyagok sem!

A hasznos baktériumok és enzimek kombinációját is tartalmazó Makzyme-Pro minden étrend területére kiterjed, amikor az emésztőrendszer terhelésének enyhítésére van szükség. A hasznos baktérium arra szolgálnak, hogy maximalizálják a jó baktériumok növekedését az emésztőrendszerben, míg a speciális enzimek aktívan lebontják az ételt, hogy felhasználhassák a szervezet működéséhez szükséges különböző funkciókhoz.

A Makzyme-Pro egy sor olyan tényleges enzimet tartalmaz, amelyek aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet le tudja bontani az ételt a hasznos tápanyagokra.

Gombás proteáz: az Aspergillus oryzae-ból izolált proteáz enzimek a fehérjéket egyedi aminosavakká bontják, amelyeket a szervezet fel tud használni a növekedéshez.

Gombás lipáz: a különböző gombákból izolált lipáz enzimek a zsírok bontásában játszanak szerepet.

Gombás laktáz: különböző gombákból izolált laktáz enzimek, hidrolízissel bontják le a laktózt, hogy glükózzá vagy galaktózzá váljanak – a szervezet számára hasznos energiaformává. Szedése nagyon hasznos azok számára, akik érzékenyek a tejtermékekre, amelyek általában magas laktóztartalmúak.

Alfa-galaktozidáz: olyan enzim, amely képes lebontani az emészthetetlen szénhidrátokat galaktózzá és szacharózzá a vékonybélben és megkönnyíti a felszívódást, valamint minimalizálja a baktériumokból származó gáztermelést.

Bromelain: az ananász hatóanyaga, mely a fehérjék bontásában játszik szerepet.

Papain: a papajából származó proteáz enzim, mely a fehérjék bontásában vesz részt.

Lactobacillus acidophilus: természetes módon fordul elő a szervezetben, valamint számos erjesztett élelmiszer és tejtermékek is tartalmazzák. Ez a baktérium segíti az emésztőrendszert a cukrok, például a laktóz tejsavvá történő lebontásában.

Lactobacillus casei: kiegészíti az L. acidophilus-t. Ez az enzim felelős a keményítők lebontásáért a növényekből.

Lactobacillus plantarum: a bélben természetesen jelen lévő élő mikroorganizmusok egy csoportja. Lactobacillus plantarum kivételesen képes kötődni a bél nyálkahártyájához és ezáltal növeli a bél hasznos baktérium populációját.

Az enzimek jó részt a szervezet által termelt fehérjék, melyek az elfogyasztott élelmet emészthető, hasznosítható tápanyagokra bontják a gyomor traktusban.

Segítik lebontani a fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat annak érdekében, hogy a bevitt táplálékból szervezetünk a lehető legtöbb energiát fel tudja használni. Elmondható, hogy a normál enzim termelés létfontosságú, ugyanis támogatja az emésztés és anyagcsere folyamatát, a táplálék megfelelő felszívódását. Különböző ételfajták lebontásához más-más enzimre van szükségünk. Az enzimek hiánya különféle emésztőrendszeri tüneteket okozhat akár egészséges táplálkozás mellett is, hiszen a lebontás nem működik tökéletesen.

Az emésztő enzimek legfőbb típusai:

  • Lipáz: a zsírok lebontásáért felelős
  • Proteáz: a fehérjéket bontja aminosavakra
  • Laktáz: az ember vékonybelében is megtalálható emésztő enzim, mely a laktóz, vagy más néven tejcukor megemésztéséhez fontos
  • Alfa-galaktozidáz: szénhidrátok bontásáért felelős

Sok esetben szükségünk lehet emésztő enzimekre egyes anyagcsere betegségeknél, vagy más emésztőrendszert érintő tüneteknél, mint például a

  • puffadás,
  • túlzott gázképződés,
  • görcsök étkezés után,
  • hasmenés, normálistól eltérő széklet
  • egyes ételintoleranciák esetén.

Összetevők: Makzyme-Pro™ enzim keverék: Aspergillus oryzae-ból származó proteáz, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Factobacillus plantarum, térfogat növelő szerek (növényi cellulóz – kapszula héj, magnézium sztearát), bromelain, papain, lipáz, laktáz, alfa galaktozidáz, csomósodást gátló szer (szilícium-dioxid).

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Makzyme-ProTM enzim keverék (2500 HUT / 400 mg):
Aspergillus oryzae-ból származó proteáz
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Factobacillus plantarum
Bromelain 90 GDU
Papain 2670 TU
Lipáz (gomba eredetű) 1500 FIP
Laktáz (gomba eredetű) 600 LACU
Alfa-galaktozidáz 300 GALU

Ajánlott adagolás: Egy kapszula bevétele javasolt, napi 1-2 alkalommal. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések közben egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.