Termékek Menü

Vértezze fel immunrendszerét a természet erejével, szedjen rendszeresen Gal C-komplex kapszulát!

Gal C-komplex kapszula Ön felkészült már a télre? Mit tesz azért, hogy ne terítse le a lábáról a nátha, hogy ne legyen kitéve a vírusok, bacilusok támadásának és azért, hogy a téli időszakban is erős immunrendszert tudhasson magáénak? Jó melegen felöltözik, amikor kimegy az utcára vagy déli gyümölcsöket fogyaszt, a C vitamin pótlás érdekében? Ha igazán felkészült szeretne lenni a tél kihívásaival szemben, fogyasszon rendszeresen Gal C-komplex kapszulát! Rendeljen magának és családjának 90 darabos kiszerelésben kapható Gal C-komplex kapszulát, és támogassa meg a téli járványok idején is szervezetét, immunrendszerét!

A védekezőképesség alapja a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin bevitel, ami biztosítja azt az ellenállóképességet, amire szükség van az egészség megőrzéséhez. Hiába a meleg ruha, a forró tea vagy a gyakori kézmosás, ha nem elég erős az immunrendszer. A Gal C-komplex kapszula C vitamint, vörös szőlőmag és szőlőhéj kivonatot, feketebors kivonatot, valamint bioflavonoidokat tartalmaz. A bioflavonoidok főleg a citrusfélékben megtalálható hatóanyagok, amik egyéb zöldségekben és gyümölcsökben is jelen vannak. Színes vegyületek, amiknek a hatékonysága a vírusokkal és a gyulladásokkal szemben nyilvánul meg. A fogyasztásuk létfontosságú, mert ezek az anyagok a legerősebb, természetes, gyógyhatású anyagok közé tartoznak.

A Gal C-komplex kapszulában C vitamin, természetes növényi kivonatok és bioflavonoidok együttesen vannak jelen, ez a párosítás pedig valóban hatékony fegyvert jelent a betegségek ellen. Napi két szemmel sokat tehet a látása, érrendszere, szíve egészségéért is! Forduljon bizalommal hozzánk, és rendeljen webáruházunkból minőségi egészségmegőrző termékeket megfizethető áron! Vásároljon Gal C-komplex kapszulát, és kerülje el a betegségeket egész télen! A Gal C-komplex kapszuláról bővebb tájékoztatást nyújtunk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a válaszokért!