Termékek Menü
Segíthetünk? 06 70 633 9680

Vitaminok a szem egészségéért

szem egészségAz idő előrehaladtával a szem is öregszik, ráadásul olyan káros külső tényezőkkel is meg kell küzdenie, mint például a különböző szennyeződésekkel, sugarakkal, erőteljes fényekkel. Ahhoz, hogy ez ne jelentsen problémát, óriási figyelmet kell fordítani a szem egészségének megőrzésére. Szerencsére  manapság ezzel kapcsolatban többféle megoldás, készítmény is létezik. Érdemes rendszeresen olyan zöldségeket, vitaminokat, ásványi anyagokat fogyasztani, amik kifejezetten a szem egészségét szolgálják. Amennyiben Ön szeretné elkerülni, hogy idő előtt romlásnak induljon a látása, vásároljon kínálatunkból vitamint!

szem egészségéhez nélkülözhetetlen a lutein. Nagyon fontos vegyület, aminek hiánya előidézhet súlyos szembetegségeket, látásproblémákat, sőt emiatt akár a látást is elveszíthetik az emberek idősebb korukban. A lutein mérsékli a vakító fény okozta kellemetlenségeket és semlegesíti a szembetegségekért felelős szabadgyököket. Mindezek miatt nagyon fontos, hogy előtérbe kerüljenek azok a vitaminok, amikben megtalálható jelentős mennyiségben a lutein. A készítmények mellett olyan zöldségeket, gyümölcsöket is érdemes fogyasztani, amik luteinben gazdagok. Ilyen például a kelkáposzta és a spenót, és a narancsban, citromban és barackban is megtalálható. Ezen kívül érdemes C-vitamint is szedni, mert az immunrendszer védelmében tölt be fontos szerepet, emiatt minden szerv megfelelő működéséről is tud gondoskodni. A kiváló látáshoz az ásványi anyagok is elengedhetetlenek. Az E-vitamin felszívódását a szelén jelentős mértékben elősegíti, a cink megóvhatja többek között a farkasvakságtól.

Figyeljen oda Ön is a szem egészségére, hiszen az emberek számára ez az egyik legfontosabb kincs az életben. Ismerkedjen meg webáruházunk termékeivel, és rendelje meg azokat a készítményeket, amik megfelelnek az igényeinek. A termékeket kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége a vitaminokról, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.